Kinek melyik böngésző vált be?
Webfejlesztőként több böngészőt használok - néha egyszerre -, de fejlesztésre firefox-ot.
Korábban Chrome volt a nyerő, de sajnos egyre több memóriát eszik (függetlenül attól mennyi bővítmény van benne), és a fejlesztői eszközök is elkezdtek hibázni az utóbbi verzióban.
Hogy neked mi a jó, azt neked kell kitapasztalnod. Webfejlesztésre mindenképpen Chrome vagy Firefox a befutó. Sokan szeretik még az Operát, bár kezdenek kicsit lemaradni a srácok a fejlesztésével.
Safarit csak és kizárolag akkor használj, ha MAC-ed van. Az Internet Explorert pedig kerüld el jó messziről.
Az egyéb fantázianevekkel ellátott böngészők (Maxton, Seamonkey, K-Meleon) mind a fentiek egyikének motorját használják, tehát nem eredeti csomagok.
Sok sikert!
Memória evés egyiknél sem kevés,sőt..Függ attól milyen oldalakat látogatunk..
Chrome nem rossz,de észrevettem használat közben gondol egyet és belassul ha egy oldalt kellene ismét betöltenie,mintha megállna és csak forog,forog a töltés jele a fülön..
Legujabb Opera sem lenne rossz ha bizonyos oldalakat rendesen betöltenie és nem hiányosan,mint észrevettem.És annál is észrevettem ezt a hirtelen belassulást amin nem csodálkozom ugyan hisz chrome koppintás már az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!