Piert kérdése:
Mi nem sikerülhetett a windows upgrade közben?
Figyelt kérdés
Van egy lenovo tabletem win8-cal. Viszont fel tudnám frissíteni 8.1-re, amit ír is a letöltőközpont. Viszont ha rámegyek és elkezdem letölteni, akkor azt írja, hogy az a rendszer telepítette az alkalmazásokat. Egyszer már elkezdte a letöltést, de egy idő után megállt a progressbar és a szüneteltetés/folytatás gombra se reagál. Eztán újraindítottam és azóta a letöltésre kattintás után már nem hajlandó folytatni csak jelzi, hogy mindent letöltött a rendszer.2014. júl. 23. 21:58
1/5 anonim 

válasza:

Ha nem gyári a win8, akkor ne így frissítsd 8.1-re, inkább töltsd le a 8.1-et valahonnan és telepítsd újra vele a gépet.
Ha gyári a win8, vagy hajthatatlan vagy, és biztos vagy benne, hogy a win8 verziód felfrissíthető 8.1-re, akkor torrent oldalról gyári 8.1-et is le tudsz tölteni.
2/5 A kérdező kommentje:
gyári, mert előtelepített gány és egyszer már el is indult.
2014. júl. 23. 23:16
3/5 anonim 

válasza:

Milyen Windows 8 van rajta? Windows RT? Ha igen, akkor nem tudsz mit kezdeni az Áruházon kívül. Mert az nem ismeri fel az alkalmazásokat (*.exe) csak a Modern alkalmazásokat.
4/5 anonim 

válasza:

Még mindig azt mondom, hogy egyszerűbb ha leszedsz egy 8.1-et és tisztán feltelepíted.
5/5 anonim 

válasza:

Értsd már meg, ha Windows RT-je van (Szerintem igen) akkor semmi értelme sincs letölteni! Egyrészt, mert nem ismeri fel a *.exe fájlokat (a telepítő is ezzel működik) és Windows RT telepítő nincs is a neten! Ha Windows 8 "Core" van, vagy Pro, akkor elnézést kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!