Hogy lehet a WoW-ba a sámánnak totemet használni?

Ha nem eredeti szerveren játszol, akkor könnyen lehet, hogy bugos, vagyis hibásan van megírva (a játék programjában elírtak valamit, nem tudják hogyan kell, stb)
Ráadásul úgy tudom, hogy a totemekek questtel kell megszerezni, nem trainernél, de ebben nem vagyok biztos...
Ha eredetis vagy, kérdezz meg egy GM-et

"Ha eredetis vagy, kérdezz meg egy GM-et"
Ha meg tört szerveres vagy, kérdezz meg egy GM-et.

azért írtam, hogyha eredetis, akkor GM-et kérdezzen, mert valszeg a GM tudja, hogy mi a baj.
míg ha egy tört szerón nem működik ( én is találkoztam bizonyos hibákkal, amik mindig ugyanazok voltak minden tört szerveren. de sok volt, ami egy másikon pl teljesen jól működött, vagyis ott valamiféle csoda folytán ki tudták javítani) akkor simán lehet GM-ek nem tudják kijavítani vagy lusták programozni, ott felesleges megkérdezni, mert ha nem működik, akkor általában nem is tudnak vele mit kezdeni, meg amúgy sem működhet minden 100%osan egy törtön, míg az eredetin azért működjön már, vagy ha nem, akkor a GM csináljon (és általában csinál is) valamit... de mindegy, végülis meg lehet kérdezni törtös GM-et is, csak általában a "dolgozunk rajta" és a " nem tudjuk megoldani, mert nem lehet" a válasz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!