Hogyan tudom gombokkal állítani a VLC-t?
Mármint, hogy van ilyen audio gombok a billentyűzeten (meg be tudom állítani egérre), de viszont nem működnek, csak ha külön a VLC van megnyitva így nagy képernyőre. (Nem tudom, hogy mondják ezt.)
Vagyis a VLC-n megy a zene a háttérbe, de játék meg netezés közbe nem tudom használni a gombokat, csak ha így a képernyőn a VLC van. Szóval értitek ha külön rá van kattintva.
Elnézést, hogy nem tudom a kifejezést.
Szóval hogyan tudnám beállítani, hogy érzékelje játék meg netezés közbe?
Húúú, de szebben is leírhattad volna a problémát.
Próbálj meg keresni drivert a billentyűzethez (talán az alján van egy cetli a pontos nevével).
Vagy tölts le egy winampot, azon be tudom állítani :D
Megpróbálhatod a VLC beállításaiban a Gyorsbillentyűknél Globálisra (vagyis ne kelljen előtérben lennie a VLC ablaknak) beállítani a hangerővezérlést, meg amit a VLC enged, illetve te szeretnél, hátha működik.
Ehhez például a Hangosítás/Halkítás sornak a Globális oszlopában duplán klikkelve megjelenik egy kis ablak, hogy nyomd le melyik beiilentyűvel szeretnéd Globálisan vezérelni a kiválasztott funkciót. Utána jöhet a következő sor és így tovább... Ha elfogytak a gombok akkor alul Mentés gombbal rögzítsd a változtatásokat és próbáld ki működik-e.
Elnézést érte :D
Egyébként köszönöm mind2-töknek.
Arra gondoltam amit a 2. válaszoló leírt.
Sikerült. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!