Valaki jó infós, angolos szaki segítene?
Reklám blokkolásról lenne szó android rendszeren. Főleg a böngészökön belüli ellen.
Letőltöttem az adblock pluszot. De ez csak wifi hálózatokon akar működni ami nekem nincs itthol.
Itt elvileg le írják hogyan lehet mobil hálózattal blokolni:
Root jog nélkül kellene!
Vannak erre alkalmazások is mint pl:
Csak hát ez drága és nem tudom nekem működne e, viszont nem kell root és állítolag 3G-vel is működik. Van még egy ilyen jobb pontozású alkalmazás aminek kipróbálhattam a demoját, de nem blokkolt sehol semmit. Lehet azért mert demo volt vagy nem tudom.
Ha lenne valakinek valamien más root nélküli reklámblokkoló megoldása azt szívesen meghallgatnám!
Érdekesnek tartom, hogy nem működik az adblock, amikor az nem net, hanem böngészés függő. Lényegtelen honnan szeded a netet, nem a netet blokkolja az ilyen program, hanem magát a megjelenített tartalmat.
Play-ről meg ne vásárolj dolgokat. Egyszerűen csak töltsd le torrent oldalról, amire szükséged van.
Egyik böngészővel sem blokkolja a reklámokat.
Kerestem én is warezben a a linkelt play áruházas alkalmazást de sehol sem találtam.
Az egyik itteni felhasználó írt hogy megtalálta warezosan és teszteli előtte de nem írt azótta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!