Miben lett jobb az Office 2013 a 2010-hez képest (jobb lett egyáltalán)?
Letöltöttem és megnéztem mind a kettőt, eddig 2007-est használtam. Szerintem a 2013-ast nagyon csepésre, Win 8-ra szabták, nekem őszintén nem tetszik, meg a gombok is távol vannak egymástól, elég siralmas a kinézete, halottias. A 2010-esnél maradtam, átláthatóbb, bár a menüje eltér a 2007-től és a 2013-ashoz hasonlít, mégis használhatóbbnak tartom. Azért is maradtam a 2010-es mellett, mert egyetemen ezt használják, pdf-ben úgy vettem észre több a választható téma, apróságok, lényeges változás nincs benne.
Valaki már feltette ezt a kérdést a 2007-es és 2010-es verzióra vonatkozólag: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__2..
Remélem segítettem!
A Micro$oft szerint - általánosságban:
És tételesen:
Zanzásítva:
* felhő: egyrészt előfizetéses alkalmazásként is használhtjuk az Office-t, másrészt adnak hozzá online tárhelyet
* Metro UI: Windos 8-hoz igazított kinézet
* online videók beágyazása és automatikus PDF import a Wordben
* automatikus mentés és szinkronizáció
* automatikus adatkiegészítés az Excelben
* automatikus kontaktlista- és naptárszinkronizáció az Outlookban
* közösségi oldalak integrációja a Powerpointban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!