Van róla valami hír arról, hogy Hearthstone van-e vagy lesz-e androidra?
Figyelt kérdés
Ahogy láttam elvileg IOS rendszerre van már. Androidon mire számíthatok?2014. júl. 22. 13:00
1/7 anonim válasza:
lesz. elvileg december környékén, de a Blizz-t ismerve lesz az február is...
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi! :) elég szemét dolog ennyit húzni az időt amikor már IOS ra van nem hiszem ,hogy olyan sok munka átalakítani vagy hasonlók :/
2014. júl. 24. 10:10
3/7 anonim válasza:
Igazából de, nehezebb átportolni, mert ugye iPad-ból van 6 féle, androidos tabletből meg kb. hetente adnak ki újat, mindig más hardverrel.
4/7 anonim válasza:
iPhone-ra sincs és arra valószínűleg hamarabb lesz mint Androidra(előző válaszoló jól leírta miért). BlizzCon! Ilyen kérdésekre ez a válaszom. Ha hamarosan (1 éven belül) lesz ott megmondják mikor vagy kb. mikor. Novemberben lesz a BlizzCon nézni kell ott minden ki fog derülni :).
5/7 anonim válasza:
iPhone-ra sem lesz szerintem (kicsi kijelző) ahogy androidos telókra sem. iPad-ra viszont van :)
6/7 anonim válasza:
Azt ígérték lesz iPhone-ra is. De ahogy írtam majd BlizzCon-on kiderül minden.
"Blizzard is working on a mobile edition for the iPhone, but the release date has not yet been nailed down."
7/7 A kérdező kommentje:
Hát nekem Sony Xperia Z van ennek annyira nem kicsi
2014. júl. 26. 00:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!