Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy ellenorizhetem hogy...

Hogy ellenorizhetem hogy keylogger van e a gépemen?

Figyelt kérdés
Felmerult a gyanúja hogy keylogger van a gépemen mégpedig a refog keylogger. A gepemet csak én használom viszont fent áll a veszrlxe hogy egy távoli számítógépről tettek fel. Viszont nem nyitottam meg linkelt oldalt nem nyitottam meg semmilyen küldött filet sem. Az erdekelne hogy ha nem fogadtam semmit mennyi esélye lehet annak hogy megis fent van illetve hol-mivel tudnam megkeresni vagy rákeresni? Köszönöm
2014. júl. 22. 11:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Én feltennék egy Avastot például. Víruskereső, aktív védelem. Ha még nincs semmi ilyesmid... Szerintem ez alap. És még hiszek benne, hogy észrevenné az ilyeneket, és tiltaná...
2014. júl. 22. 11:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Van fent avast.
2014. júl. 22. 11:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Leginkabb arra lennék kíváncsi hogy semmilyen fájl fogadása nelkul mennyi az esélye hogy egy távoli gépről telepítenek nekem ilyesmit.
2014. júl. 22. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!