Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy tudok hátteret mòdos...

Hogy tudok hátteret mòdosítani egy fényképen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy kedvenc fènykèpem,de baràtnőm,aki mellettem ül nem szereti,illetve a hàttèr sem a legjobb..

Van valami program amivel mindezt mòdosìthatom?

#photoshop #Hàttèrkèp szerkesztès #hàttèr mòdosìtàs #kèpszerkesztès
2014. júl. 22. 10:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

tök mindegy,hogy melyik progit fogod,szinte mindegyikkel meg lehet,nem a progin múlik a háttérmódosítása,hanem csak a te tudásodon,

-de ha még nincs meg ez a tudásod,akkor egyik progival sem tudod megcsinálni a dolgot,

2014. júl. 22. 11:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Èrtem.Kezdő program?Vagy esetleg a te tudàsod?:)
2014. júl. 22. 11:27
 3/8 A kérdező kommentje:
Ha elküldöm a kèpet neked? :)
2014. júl. 22. 11:28
 4/8 anonim ***** válasza:

Photoshop CS6

A gyors kijelölő eszközzel körbe vágod a barátnődet és magadat,aztán másolás.Megnyitod a hátteret és beillesztés.

Utána már csak igazítanod,áthelyezned és beállítani a fényviszonyokat.

2014. júl. 22. 11:34
 5/8 tabaki ***** válasza:
Vagy ugyanezt ingyen, Gimppel...
2014. júl. 22. 11:59
 6/8 tabaki ***** válasza:

Kezdő programnak használhatsz Phoxo-t, egyszerűbb a felülete, és ezt azzal is meg tudod csinálni -- de a Gimppel jobban jársz. Egyébként az a gyanúm, a háttér nem olyan, hogy a gyorskijelölővel le lehetne tudni, valószínűleg sok kézi matatásra lesz szükséged. Ettől függetlenül próbáld meg kitanulni a képszerkesztés alapjait, nem ugrálhatsz minden fotóddal a netre irgalomért.

[link]

2014. júl. 22. 12:12
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem csinàlnà meg nekem valaku ???? :)

Kèrleeek! :)

2014. júl. 23. 11:26
 8/8 tabaki ***** válasza:

Szörnyű vagy, komolyan! Próbáld ide elküldeni, hogy legalább megnézhessem, miről van szó:

tabakisakal@gmail.com

Nem ígértem semmit.

2014. júl. 24. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!