Hogy tudok hátteret mòdosítani egy fényképen?
Sziasztok!
Van egy kedvenc fènykèpem,de baràtnőm,aki mellettem ül nem szereti,illetve a hàttèr sem a legjobb..
Van valami program amivel mindezt mòdosìthatom?
tök mindegy,hogy melyik progit fogod,szinte mindegyikkel meg lehet,nem a progin múlik a háttérmódosítása,hanem csak a te tudásodon,
-de ha még nincs meg ez a tudásod,akkor egyik progival sem tudod megcsinálni a dolgot,
Photoshop CS6
A gyors kijelölő eszközzel körbe vágod a barátnődet és magadat,aztán másolás.Megnyitod a hátteret és beillesztés.
Utána már csak igazítanod,áthelyezned és beállítani a fényviszonyokat.
Kezdő programnak használhatsz Phoxo-t, egyszerűbb a felülete, és ezt azzal is meg tudod csinálni -- de a Gimppel jobban jársz. Egyébként az a gyanúm, a háttér nem olyan, hogy a gyorskijelölővel le lehetne tudni, valószínűleg sok kézi matatásra lesz szükséged. Ettől függetlenül próbáld meg kitanulni a képszerkesztés alapjait, nem ugrálhatsz minden fotóddal a netre irgalomért.
Nem csinàlnà meg nekem valaku ???? :)
Kèrleeek! :)
Szörnyű vagy, komolyan! Próbáld ide elküldeni, hogy legalább megnézhessem, miről van szó:
tabakisakal@gmail.com
Nem ígértem semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!