Miért nem tudok programokat telepíteni? (PC)
Az lenne a problémám, hogy a pc-m egyik napról a másikra meghülyült. Már nagyrészt mindent megoldottam de, hogy teljes legyen a munkám még kéne telepítenem és futtatnom az AVG Tuneup nevű programot,de egyszerűen nem bírom telepíteni.
Azt írja, hogy "ResExportToFileA".
Utána próbálkoztam tört, portable verzióval is, de azt a hibaüzenetet kaptam, hogy "The app has encountered an error: A rendszer nem találja a megadott elérési utat. (0x80070003)"
Aztán próbálkoztam más programokkal is, de egyiket sem tudtam telepíteni mert mindig hasonló hibaüzeneteket kaptam:Unable to create temporary file.
Error 5: Hozzáférés fegtagadva.
Többször is futtattam a víruskeresést AVG vírusirtó programmal, de semmit nem talált...
Remélem ti tudtok segíteni.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Rendszergazda jogosultságod van-e?
Milyen Windows?
Milyen program? (konkrétabban)
Hány bites a Windows?
Hány bites a program? (32 vagy 64)
Igen rendszergazda vagyok (amúgy is csak egy felhasználó van)
Windows 7 64 bit
Konkrétan semmit nem bírok telepíteni. De tényleg semmit...
Akár játékkal akár programmal próbálkozok. Pedig ezek voltak is már telepítve régebben és tökéletesen működtek.
Pl.: AVG PC Tune up
Tera (játék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!