Miért volt arra szükség, hogy a Windows 8-ból kiirtsanak szinte mindent, ami a Windows 7-ben megszokott volt?
Mert a fejlesztők "túl fejlesztették ", "túl gondolták" magukat, az érintőképernyős eszközökre koncentráltak mikor ezt a csempés változatot erőltették Start menü nélkül.
Úgy gondolták, hogy ideje leszokni az egérről?
Csináltak egy olyan rendszert ami alapvető hibákat produkált kompatibilitás szempontjából egy rakás régebbi programmal.
Az még hagyján , hogy kihagyták a csilli-villi megoldásokat, azokra nincs is szükség egy op. rendszer esetében. Egy op rendszernek nem szépnek kell lennie hanem használható alapnak a többi program számára, a megszokott eszközökkel.
Összességében majdhogynem csináltak egy olyan rendszert ami majdnemhogy rosszabb lett a Vistánál...
Sajnos én is a Vista-hoz tudom csak hasonlítani. Nekem alapból nincs bajom a Win 8.1-gyel, de mivel gamer vagyok, ezért muszáj a Windows 7-et használnom, mert sok játék el se indul Windows 8.1 alatt.
És persze nem véletlenül írtam az Aero Glass-t vagy a ragyogást, mert én olyan vagyok, hogy egy operációs rendszer nézzen ki jól. Nekem tetszik az az áttetszőség.
A kompatibilitást jól állítottam be te nagyokos, és mégse futott normálisan a CoD:WoW. A Crysis 2 meg el se indult, pedig Windows 7-en rendesen futnak. Mindkettő eredeti.
És mielőtt butaságokat kommentelsz, nézz utána a dolgoknak. A Windfows 8 sehol sincs a Windows 7-től.
"A legújabb játékokhoz kellő progik, mint a JAVA vagy a Visual c++ csak w8on fog futni. "
nekem win 7-em van és van rajta Java, Visual C++ ból is van 3 féle rajta és mindig is futottak a legújabb játékok az op rendszeremen. És még el is fognak, Sőt még XP-n is nagyon sok ma kiadott játék elindul "te nagyokos" :)
De ki akar itt játszani?
Komoly felhasználó nem elsősorban játékokra használja a gépét. Neki az Op. rendszer csak stabil alapnak kell, a többi program számára.
Kompatibilitást beállítgatni? Nehogy már! Állítsa be a Microsoft mielőtt kiadná....
Az biztos én a 8-at kihagyom, reméljük a 9 már jó lesz úgy is, hogy az érintőképernyős felületet erőltetik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!