Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért volt arra szükség, hogy...

Miért volt arra szükség, hogy a Windows 8-ból kiirtsanak szinte mindent, ami a Windows 7-ben megszokott volt?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt a Start Menüt, az Aero Glass-t, a hangsémákat, a lekerekítést, a ragyogást stb...

2014. júl. 21. 16:51
 1/8 anonim ***** válasza:

Mert a fejlesztők "túl fejlesztették ", "túl gondolták" magukat, az érintőképernyős eszközökre koncentráltak mikor ezt a csempés változatot erőltették Start menü nélkül.

Úgy gondolták, hogy ideje leszokni az egérről?

Csináltak egy olyan rendszert ami alapvető hibákat produkált kompatibilitás szempontjából egy rakás régebbi programmal.

Az még hagyján , hogy kihagyták a csilli-villi megoldásokat, azokra nincs is szükség egy op. rendszer esetében. Egy op rendszernek nem szépnek kell lennie hanem használható alapnak a többi program számára, a megszokott eszközökkel.

Összességében majdhogynem csináltak egy olyan rendszert ami majdnemhogy rosszabb lett a Vistánál...

[link]

2014. júl. 21. 17:02
 2/8 A kérdező kommentje:

Sajnos én is a Vista-hoz tudom csak hasonlítani. Nekem alapból nincs bajom a Win 8.1-gyel, de mivel gamer vagyok, ezért muszáj a Windows 7-et használnom, mert sok játék el se indul Windows 8.1 alatt.

És persze nem véletlenül írtam az Aero Glass-t vagy a ragyogást, mert én olyan vagyok, hogy egy operációs rendszer nézzen ki jól. Nekem tetszik az az áttetszőség.

2014. júl. 21. 17:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Fujmá! A legújabb játékokhoz kellő progik, mint a JAVA vagy a Visual c++ csak w8on fog futni. W8 1000X jobb a 7-nél, és minden fut rajta, ha a kompatibilitást jól álítod be te nagyokos.
2014. júl. 26. 10:18
 4/8 A kérdező kommentje:

A kompatibilitást jól állítottam be te nagyokos, és mégse futott normálisan a CoD:WoW. A Crysis 2 meg el se indult, pedig Windows 7-en rendesen futnak. Mindkettő eredeti.

És mielőtt butaságokat kommentelsz, nézz utána a dolgoknak. A Windfows 8 sehol sincs a Windows 7-től.

2014. júl. 26. 10:45
 5/8 anonim ***** válasza:

"A legújabb játékokhoz kellő progik, mint a JAVA vagy a Visual c++ csak w8on fog futni. "

nekem win 7-em van és van rajta Java, Visual C++ ból is van 3 féle rajta és mindig is futottak a legújabb játékok az op rendszeremen. És még el is fognak, Sőt még XP-n is nagyon sok ma kiadott játék elindul "te nagyokos" :)

De ki akar itt játszani?

Komoly felhasználó nem elsősorban játékokra használja a gépét. Neki az Op. rendszer csak stabil alapnak kell, a többi program számára.

Kompatibilitást beállítgatni? Nehogy már! Állítsa be a Microsoft mielőtt kiadná....

Az biztos én a 8-at kihagyom, reméljük a 9 már jó lesz úgy is, hogy az érintőképernyős felületet erőltetik

2014. júl. 26. 10:51
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát én írtam az első kmmentemben, hogy gamer vagyok, szóval nekem fontos lenne, hogy a játékok fussanak. És ha nem lennének ezek a kompatibilitási problémák meg esetleg a csilli-villi cuccok vissza lennék pakolva, akkor én még mindig azt használnám. De így még a Windows 7 sokkal jobb és népszerűbb a Windows 8-nál.
2014. júl. 26. 10:54
 7/8 anonim ***** válasza:
De W8 kinézetű lesz az összes kövi Windows :D
2014. júl. 26. 13:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Engem a használhatóság érdekel nem a kinézet. Tőlem lehet csúnya is, hisz nem az a dolga , hogy szép legyen...:)
2014. júl. 26. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!