Kis fejtörő okosaknak, avagy miért nincs hang?
Figyelt kérdés
Helló, Windows 7 Ultimate rendszert feltelepítettem tegnap, de nincs hang, felraktam 2 drivert alaplap és hangkártya, alaplapom: Intel Desktop Board D946GZAB (Intel Alton Bay D946GZAB), és innen töltöttem le: [link] továbbá hangkártyám: Intel(R) 82801GB/GR (ICH7 FAMILY) LPC Interface Controller 27B8 ezt pedig innen: [link] ; de hang az továbbra sincs, fejhallgattót használok, de ha átdugom hangszóróra ugyanúgy nincs. Érdekesség: a mikrofon működik vezérlőpult>hang beállításoknál néztem és a csík mozog mikor beszélek bele. Esetleg lehetséges hogy rossz drivert töltöttem le? 1 napja szenvedek vele de nem tudom mi lehet a gond légyszíves segítsetek köszönöm, ha rossz driver pár link jó lenne, vagy ha más a gond akkor kis helybe igazítás, köszi előre is!2010. jan. 9. 15:10
1/3 anonim 

válasza:

Szerintem vezérlöpult/Rendszer/speciális Rendszer beállitások/eszköz telepitési beállitások - pipáld be "igen végezze el automatikusan(ajánlot)"
És meg oldja a windows a gondod.
2/3 A kérdező kommentje:
Bevan pipálva, de így sem jó sehogy se... szerintem nincsenek feltelepítve a JÓ driverek, de így meg nem tudom hogy honnan szerezzem be... Valaki segítség esetleg?
2010. jan. 9. 17:02
3/3 anonim 

válasza:

Alaplapod típusa? Írd le, aztán küldöm a linkeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!