Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » MX Player probléma, mi lehet...

MX Player probléma, mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Üdv!

Körülbelül egy éve,magamévá tettem a híres MX Player nevezetű,média fájlok lejátszására szánt programot. Ment is szépen,hiba nélkül. Az elmúlt pár napban azonban a ha elindítok egy filmet,akkor Hardver dekóder üzemmódban ugyan fut,de furcsa,akadozó mozgással. Ha azonban átállítom Szoftver dekóder üzemmódba,amiben az elmúlt 1 évben normálisan futott,akkor megáll a film,majd pár másoperc után kilép a programból.

Előre is köszönöm a segítséget!

2014. júl. 20. 17:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Próbáld újratelepíteni.
2014. júl. 20. 18:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Beállítások/Alkalmazások/Mind/MX Player - Adatok törlése talán segít. Egyébként pár hete hasonló okból száműztem. Sokáig jól működött, imádtam, de utóbb már minden baja volt.
2014. júl. 20. 20:56
 3/4 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló:

Már próbáltam ezt a lehetőséget több alkalommal is,de sajnos nem segített.

Kedves második válaszoló:

Én is ugyan így vagyok,az utóbbi hetekben egy forintot nem ér.

Egyébként megpróbáltam az általad javasolt eljárást,de nem változtatott a dolgokon.

Ja és a telefonom típusát el is felejtettem:

Samsung Galaxy S Advance.

2014. júl. 20. 23:00
 4/4 MayDay86 válasza:
Töltsd le az ARM7 codeket a marketről hátha azzal jobb lessz.
2014. júl. 22. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!