Van valamilyen torrent gyorsító ami jól beválik?
Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 13:07
1/10 anonim válasza:
Az internet sebességet nem fogja gyorsítani soha semmi, csak a nagyobb internet sebesség. A seedek számát meg az új seedek.
Minimalizáld a szálakat. Minden kliensnek van egy felső kapcsolódási határa: minél kevesebbet töltesz egyszerre le és fel, annál jobban jöhet, kapcsold be a DHTt, mert arról is csoroghat.
2/10 anonim válasza:
Nincs mert a torrent oldalak nem egy meglévő szerverről töltik le a filmet hanem az éppen feljelentkező ügyfelek számítógépreiről,már ha az a film neki is meg van.Valamint függ még a sebbesség a gépek közötti átviteli úttól.Volt nekem is,hgy egy film 3 nap alatt jött le mert 2 ember gépén volt csak meg és az is változó hogy melyik lép ki a rendszerből.És volt olyan is amikor 2 óra alatt lejött a film de akkor több mint 40 gépről töltötte le.A hagyományos oldalakról gyorsan lejön a film Pl.ingyenfilmek.hu de ott csak megnézni tudod azt is több részletbe,letölteni egy másfél órás filmből csak az első kb.ötven percet tudod.Illetve ha fizetsz de az elég bizonytalan hogy kinek és hova küldöd a pénzt!
3/10 anonim válasza:
Utorrent Turbo Booster
gyorsabban csatlaakozik a seederhez és a peerekhez
ezáltal haamr elindul a letöltés
4/10 anonim válasza:
hülyeség...a tuti hogyha bemész a szolgáltatóhoz és megmondod neki hogy nem versenyképes a többi szolgátatóval és ugyanennyiér gyorsabb internetet akarsz. nekem bejött 2 mbit helyett most 5 mbit van xD
5/10 anonim válasza:
töltsd le ezt
* Automatikusan eltávolított tartalom.
6/10 anonim válasza:
a cFos-tól se lesz gyorsabb csak gyorsabban kapcsolódik és gyorsabban éri el ugyanazt a sebességet mint nélküle.. szal megspórolsz vele vagy fél percet :D
7/10 tooli válasza:
nekem a sebességmerőné 600KB ment de torentnél csak 25-megy.
8/10 a VÁLASZ! válasza:
Nincs, neked kell venned egy gyorsabb internet csomagot. Nekem a Kapos-Net volt amikor 512-vel ment de felgyorsította a szolgáltató igy most 1.1 Mb-al jön!
9/10 anonim válasza:
ez tényleg hülyeség!Csak akkor fog felgyorsulni a torrented ha piros hó esik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!