Melyik volt a Malwarebytes Anti-malware utolsó ingyenes verziója?
A program ősváltozata van meg nekem és mindig frissítem telepítésnél a legújabb verzióra, ami mostanra sajnos fizetős lett, a gyorsvizsgálat nem érhető el ingyen, pedig az a leggyorsabb és a leghatékonyabb kereső módja a programnak, a többivel órákig szarakodik és csak nagyon ritkán talál vírust.
Az érdekelne, hogy tudja-e valaki, melyik volt az a verzió, amelyikben utoljára volt ingyenesen elérhető a gyorsvizsgálat?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programozas_..
ezeket próbálgass ha jó lett utánna be frissisd :)
Mindig a hivatalos olsalról szedj le védelmi programokat és egyebeket,akkor biztos lehetsz benne,hogy a legfrisebb verziót használod!
Free version download-ra katt! Ez az ingyenes verzió.Telepítés végén figyelj oda,hogy a pipát vedd ki egyik kockából,máskép aktiválod xy időre a prémium változatát!
Köszönöm a válaszokat, megnéztem a linkeket, de ezeken pont a fizetős verzió van fent, meg néhány kód.
Nem linket keresek, hanem azt szeretném tudni, melyik volt az utolsó ingyenes verzió. Ha megírjátok a számát, én abból már vissza tudom keresni és leszedem.
Igazából egyikőtök ötlete sem segített. Leszedtem az úgynevezett ingyenes verziót, de az egyáltalán nem volt ingyenes, a gyorsvizsgálat ugyanúgy le volt tiltva.
A kódokkal is megszívtam, miután aktiváltam, úgy lefagyott, hogy utána alig tudtam helyrerakni a gépet.
Végül kiderítettem, melyik verzióra van szükségem, az 1.75-re, erre lettem volna kíváncsi.
Melyvizsgalat kell es nem gyors.Azzal semmit sem ersz illetve nem sokat!.
Regebbi verziot nem erdemes hasznalni ugyan is nem mindent ismer fel amit a legujabb igen.Nem hiaba fejlesztik ezeket a vedelmi programokat,regit orultseg hasznalni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!