Tudnátok nekem írni olyan Driver kereső programokat amik ingyenesek?
igen az adatbázisuk nagyobb. Nem szoktam javasolni az ilyen programok használatát, Keresésre kizárólag!
Telepíteni csak és kizárólag a gyártó hivatalos oldaláról, manuálisan!
Amennyiben egy program hibásan keresi meg és telepíti, az nagyon sok, nem egyszerüen megoldható problémát okoz (általában az oprendszer újratelepítését)!
Szóval nem az a lényeg hogy mennyit találjon meg hanem azt amit kell!
IoBit Driver Booster vagy ha programok frissítését is keresel akkor sumo.
sumo -t telepítened sem kell.
telepíteni mindig hivatalos oldalról és ne bízd programra ha jót akarsz!
A GYÁRTÓ OLDALÁRÓL KELL LESZEDNI A HVATALOS DRIVEREKET!
Ha beszólsz a nagybetű miatt, megnézheted magad :)
Azt hogy csinálnak -e még hozzá újat, hiába kérdezed tőlünk, ezt se mi ,se egy jövőbelátó szoftver nem fogja megmondani! Ami 2006 -os a legfrissebb ahoz valószinű nem!
Amúgy meg nem értem miért olyan fontos?! A Drivereket nem frissítik olyan sűrün mint a programokat! felesleges mivel az eszköz nem változik és technikai újítások nem napi szinten vannak (pl USB 1.1 -ről USB2.0 ra)
Amúgy meg ha jól működik vele az eszköz akkor nem kell frissíteni, csak ha valamelyik program ígényli, vagy hibásan működik.
2012-ben volt utolsó frissítés. Amúgy mit vársz a driver frissítéstől, hogy ennyire fontos?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!