BF4-ezett már valaki az új Haswell i3 széria egyik processzorával? Lehetőleg csak olyanok írjanak tapasztalatot, akik igen (! )?
Figyelt kérdés
Webes teszteket nem kérek, köszönöm! Jöhet még tapasztalat más, nagyobb gépigényű játékokkal kapcsolatban is! Ha birtokoltok ilyen processzort (4130; 4150; 4330), akkor írjatok!
Köszi!
2014. júl. 19. 18:33
1/3 anonim válasza:
Nos én nem játszottam de nagyon jó cpuk menni fog. És a netes teszteket pont kérd mert az mutatja meg a legjobban.
2/3 anonim válasza:
Én haswell pentium g3420-al bf3 ultrázok, persze egy gtx 750 ti mellett.
3/3 anonim válasza:
Én 4130-cal BF:Hardline betaztam, teljesen jól futott, csak hatalmas GPU-limitem volt. Egyébként nagyon jó processzor. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!