Találkoztatok már olyan esettel, amikor az office beállítások ugyanazok mindkét felhasználói profilnál és az egyikben működik a helyesírás-ellenőrző, a másikban nem?
Pontosabban leírva: az aktuális windows felhasználói fiókban nem húzza alá a hibás szavakat, hiába vizsgáltam meg a szótárbeállításokat, az összes pipát átnéztem. Uninstall, majd standard telepítés és ugyanaz a helyzet.
Ellenben, ha rendszergazdaként vagy ha egy új felhasználói fiókót létrehozok, akkor a funkció alapban működik az office alkalmazásokban. Fiókbeállítási probléma lehet? Nem találtam sehol erre vonatkozó beállításokat és nem tudom kideríteni mi lett elnyomva.
Éppen az a lényeg a külön felhasználói fiók(ok)ban, hogy lehetnek egyéni beállítások.
Amelyik fióknál nem működik, mégiscsak más lehet a beállítás.
Uninstall esetén sok programnál ott maradnak a korábbi beállítások, mert nem töröl le minden mappát.
Alaposabban nézd át a beállítást, testre szabást az Office-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!