Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen problémák léphetnek...

Milyen problémák léphetnek fel az operációs rendszer leváltásának következtében?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Előre is köszönöm szépen a segítséget :)

Azt szeretném kérdezni,hogyha WINDOWS XP-ről váltok WINDOWS 7 operációs rendszerre,akkor milyen problémák merülhetnek fel a számító gépemen?Úgy értem,szükséges ilyeneket,hogy:videó kártya,hang kártya,internet stb.újra telepíteni a géphez? Mert ezeknek a CD-je sajnálatos módon nincs meg,és így pedig félek belevágni...

2014. júl. 17. 11:49
 1/10 anonim ***** válasza:

> Úgy értem,szükséges ilyeneket,hogy:videó kártya,hang kártya,internet stb.újra telepíteni a géphez?

Igen. XP-re is kellett, 7-esre is kell ugyanúgy, persze a megfelelő drivereket.

> CD-je sajnálatos módon nincs meg

A gyártók oldalán viszont fent vannak a driverek. :)

2014. júl. 17. 11:50
 2/10 anonim ***** válasza:

"szükséges ilyeneket,hogy:videó kártya,hang kártya,internet stb.újra telepíteni a géphez?"

Mindenképpen.

"ezeknek a CD-je sajnálatos módon nincs meg"

Internetről, a gyártó honlapjáról általában le lehet tölteni.

"milyen problémák merülhetnek fel a számító gépemen?"

1. Lassabb lesz.

2. Nem biztos, hogy lesz mindenhez jó driver (így hívják azt, amikor "telepíted a videokártyát" például).

2014. júl. 17. 11:52
 3/10 A kérdező kommentje:

Húha,köszönöm szépen a gyors választ... :D

De ha például nem is tudom,hogy milyen videó kártyám van,honnan lehet kideríteni?

2014. júl. 17. 11:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Vannak rendszerinfó programok, pl. Speccy, AIDA, SIW, azok általában meg tudják mondani.
2014. júl. 17. 11:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Feltelepítesz egy AIDA64 nevű programot és az mindent megmond neked.
2014. júl. 17. 11:55
 6/10 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat,mindenkit felpontoztam!

Legyen Szép Napotok! :)

2014. júl. 17. 11:56
 7/10 anonim ***** válasza:
A legfontosabb az, mi a géped konfigja? Az 1-2 GB memória már kevés a Windows7-hez, fel se megy, vagy nagyon lassú lesz és sok más. Ha nem alkalmas rá a géped, akkor "lecsupaszított" Windows7-tel még próbálkozhatsz, felesleges csicsák nélkülivel.
2014. júl. 17. 12:11
 8/10 anonim ***** válasza:
2014. júl. 17. 12:13
 9/10 anonim ***** válasza:
2 GB rammal elég jól megy szerintem (a 32 bites).
2014. júl. 17. 12:21
 10/10 csacsi2 ***** válasza:

Töltsd le ezt és kiírja hogy kompatibilis-e a jelenlegi konfigurációval (hardver- gépben az eszközök):

[link]

Általában azért van egy gépen xp mert egy modernebb rendszer nagyobb gépígényét nem tudja teljesíteni = ha fut is rajta lassabb lesz.

[link]

2014. júl. 17. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!