Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » UTorrent vagy géphiba?

UTorrent vagy géphiba?

Figyelt kérdés

Sziasztok ! lenne egy problémám,remélem tud valaki segíteni.

A gépem időnként teljesen megzavarodik... Torrent-ről töltök le ,pár százalék lejön aztán kiírja hogy I/Q eszközhiba, leáll a torrent , belassul a gép, kilépek a programból, 10 perc elteltével helyre jön ... majd a gép újraindításakor megint lelassul és bejön az indítás javító. Letöröltem az uTorrentet... egy ideig minden rendben volt aztán megint kezdődött , tehát nem azzal volt a gond... Vírusírtó nem talált semmit (nod32) . Újratelepítettem a gépet , de még mindig ugyan az a helyzet. 1 hónapja vettem a gépet, nincs túlterhelve. Tudna valaki segíteni ? sad.gif annyira kész vagyok sad.gif

2010. jan. 8. 15:44
 1/4 anonim válasza:

valszeg az ethernet csatlakozó drivere nincs megfelelően telepítve. ha kaptál driverlemezt az alaplaphoz szépen telepísd fel azt is. ha nem, megnézed az alaplap gyártóját és tipusát, rákeresel a neten és azt felrakod.

nagyobb a valószínűsége, h csak ez a gond, de elképzelhető, h hardverhiba. akkor pedig irány a bolt.

2010. jan. 8. 16:04
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm... kaptam cd-t , megpróbálom.
2010. jan. 8. 16:51
 3/4 A kérdező kommentje:

húha... eddig tökéletesen működik a torrent és a gép is... egyszer sem állt le a letöltés, remélem így is marad...

Úgyhogy Köszönöm szépen !!!!

2010. jan. 8. 21:05
 4/4 A kérdező kommentje:
áh, de beleéltem magam hogy most már jó lesz, de nem , ugyanaz.. csak most I/O hiba és nem I/Q ... még valami tipp esetleg ? :(
2010. jan. 9. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!