UTorrent vagy géphiba?
Sziasztok ! lenne egy problémám,remélem tud valaki segíteni.
A gépem időnként teljesen megzavarodik... Torrent-ről töltök le ,pár százalék lejön aztán kiírja hogy I/Q eszközhiba, leáll a torrent , belassul a gép, kilépek a programból, 10 perc elteltével helyre jön ... majd a gép újraindításakor megint lelassul és bejön az indítás javító. Letöröltem az uTorrentet... egy ideig minden rendben volt aztán megint kezdődött , tehát nem azzal volt a gond... Vírusírtó nem talált semmit (nod32) . Újratelepítettem a gépet , de még mindig ugyan az a helyzet. 1 hónapja vettem a gépet, nincs túlterhelve. Tudna valaki segíteni ? sad.gif annyira kész vagyok sad.gif
valszeg az ethernet csatlakozó drivere nincs megfelelően telepítve. ha kaptál driverlemezt az alaplaphoz szépen telepísd fel azt is. ha nem, megnézed az alaplap gyártóját és tipusát, rákeresel a neten és azt felrakod.
nagyobb a valószínűsége, h csak ez a gond, de elképzelhető, h hardverhiba. akkor pedig irány a bolt.
húha... eddig tökéletesen működik a torrent és a gép is... egyszer sem állt le a letöltés, remélem így is marad...
Úgyhogy Köszönöm szépen !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!