Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Fekete az azstalom, mit tegyek?

Fekete az azstalom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lenne egy olyan problémám (tipikusan windows 8-cal):

-a laptopom rendesen bekapcsol

-megpróbálok belépni a saját fiiókomba, de amikor beírom a jelszót utána csak egy kék háttér jelenik meg

-na mármost addig-addig, hogy eljutottam oda, hogy be tudtam lépni egy másik felhasználóval, akinek persze nincs rendszergazda jogosultsága

-belép, és csak egy fekete háttér jelenik meg

-ctrl+alt+del-lel el tudom indítani a feladatkezelőt, ahonnan a futtatásból el tudom érni a programokat

-a fileimat nem tudom lementeni a külső winchesteremre, mert nem enged belépni a saját felhasználói mappámba.

-Többször újra indítottam, de semmi se változott

-illetve még annyi van, hogy az explorer.exe-t nem lehet elindítani a feladatkezelőben, megtaláltam, hogy hol van a gépen, de nem reagál rá semmit sem.

-volt egy weboldal, ahol a beállításokba tudtam belépni, és ott mappákból kellett kikeresnem valami shall-ot, aminek elvileg az értéke: explorer.exe

-ezt leellenőriztem és ebben nem találtam semmi hibát sem

-ha jobbra húzom az egeret, akkor arra nem reagál semmit sem, nincsenek csempék, szóval a gépházba sem tudok belépni, hogy újra telepítsem a windows8-at

valaki tudna mondnai valamit, hogy mit tudék kezdeni a laptopommal?

Köszönöm előre is a válaszokat!

#Windows 8 #explorer.exe #fekete asztal
2014. júl. 15. 12:58
 1/4 anonim ***** válasza:
CTRL+SHIFT+ESC --> Fájl --> Új feladat futtatása --> C:/Windows/explorer.exe
2014. júl. 15. 13:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de ezt már próbáltam, erre semmit sem reagál. :S
2014. júl. 15. 13:53
 3/4 anonim ***** válasza:
próbáld meg lemezről rárakni a rendszert
2014. júl. 15. 14:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Gyárilag rajta volt a laptopon, nincs hozzá CD-m.
2014. júl. 15. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!