Fekete az azstalom, mit tegyek?
Lenne egy olyan problémám (tipikusan windows 8-cal):
-a laptopom rendesen bekapcsol
-megpróbálok belépni a saját fiiókomba, de amikor beírom a jelszót utána csak egy kék háttér jelenik meg
-na mármost addig-addig, hogy eljutottam oda, hogy be tudtam lépni egy másik felhasználóval, akinek persze nincs rendszergazda jogosultsága
-belép, és csak egy fekete háttér jelenik meg
-ctrl+alt+del-lel el tudom indítani a feladatkezelőt, ahonnan a futtatásból el tudom érni a programokat
-a fileimat nem tudom lementeni a külső winchesteremre, mert nem enged belépni a saját felhasználói mappámba.
-Többször újra indítottam, de semmi se változott
-illetve még annyi van, hogy az explorer.exe-t nem lehet elindítani a feladatkezelőben, megtaláltam, hogy hol van a gépen, de nem reagál rá semmit sem.
-volt egy weboldal, ahol a beállításokba tudtam belépni, és ott mappákból kellett kikeresnem valami shall-ot, aminek elvileg az értéke: explorer.exe
-ezt leellenőriztem és ebben nem találtam semmi hibát sem
-ha jobbra húzom az egeret, akkor arra nem reagál semmit sem, nincsenek csempék, szóval a gépházba sem tudok belépni, hogy újra telepítsem a windows8-at
valaki tudna mondnai valamit, hogy mit tudék kezdeni a laptopommal?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!