Fifa 14-ben be akartam lépni az UT-ba de bedobott egy kérdést amire nem tudtam a választ és most azt kéri hogy változtassam meg a biztonsági jelszót? A TÖBBI LENT!
De azt a biztonsági kódodat tudod, ami most van? Vagy egyáltalán be se tudsz lépni a fiókodba?
Mert ha be tudsz lépni, akkor felesleges ezzel vacakolni, mert írni kellene nekik egy szép levelet.
Akkor vedd fel velük a kapcsolatot, írsz nekik egy szép kis levelet amiben leírod hogy elfelejtetted a biztonsági kódodat, és az azt követő kérdésnek a válaszát.
Pár napon belül válaszolnak, hogy bizonyítsad hogy te vagy a felhasználó tulajdonosa, pl. a FIFA CD kulcsa fölé odaírod tollal a felhasználó nevedet, beszkenneled és elküldöd nekik. De persze ők fogják megmondani hogy hogyan bizonyítsd.
Miután elfogadták, küldeni fognak egy e-mailt amiben új biztonsági kódot csinálhatsz.
Steam-en így volt, szóval szerintem itt is hasonlóan lesz. Remélem ez segített, majd írjad hogy mik a fejlemények
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!