Windows 7 csak 2 perc után állítja le a gépet. Sok mindent kipróbáltam, nem váltak be. Ötlet, hogy hogyan lehet megoldani, hogy az a 2 perc eltűnjön?
HDD, merevlemez, winchester vagy valakinek wincsi. Bár gyanítom, hogy tudod mi ez, csak nem szoktál hozzá ehhez a fajta tájszóláshoz. :D
Ha vadi új a gép, illene benne lennie legalább 4GB memóriának, ahhoz meg illene 64 bites rendszer.
Mivel sok dolgot kipróbáltál és nincs megoldás, én kezdeném a legelején. A jelenlegi rendszert lementeném (van rá program), aztán újratelepíteném és időt nem kívélve egyesével rakosgatnám fel csak a szükséges driverekt. Valahol csak meg lesz a hiba. Ha megvan, visszaállítanám a régi rendszert és leszedném azt ami miatt történik. Ha meg az elejétől fogva csinálja, akkor nem szoftverben keresendő a hiba.
A 64 bites rendszernek, amellett, hogy mind a 8 GB memóriát ki tudja használni, az az előnye, hogy mennek rajta a 32 és a 64 bites programok is. :) Ritkán egy program megköveteli, hogy 64 bites rendszerre a program 64 bites verzióját telepítsd, ezt is csak azért mondom, mert 3 éve a 32 bites vírusírtó nem akart felmenni, így a program 64 bites verzióját telepítettem fel. Semmilyen tekintetben nem származott hátrányom abból, hogy 64 bites rendszer van a gépemen. De ha már úgysem haszálsz ki a 32 bites rendszer miatt a 8 GB memóriádból legalább 4 GB-ot, a felesleges memóriát elküldhetnéd nekem. :)
Chipset drivert fel sem kellene tenni, tapasztalataim szerint felesleges. Majdnem mindenhez jó az, amit gyárilag tartalmaz a Windows. SSD-hez is csak indokolt esetben telepíts illesztőprogramot, 99%-ban jó a Windows által telepített.
64 bites rendszert telepíts fel, a telepítés ideje alatt ne legyen csatlakoztatva a HDD. Amint a rendszer felállt, kapcsold ki és csatlakoztasd a merevlemezt. Próbálkozz a leállítással ha jó, akkor ne egyenként, de odafigyelve kezd feltelepíteni az illesztőprogramokat. Hang, videó, lan, wifi ezek amik feltétlen kellenek. Ezután az eszközkezelőben nézd meg a még nem működő eszközöket és csak azokhoz telepíts fel illesztőprogramot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!