Hogyan lehet eszt megcsinálni? és Milyen program kel hozá?
szerintem nem ez volt a kérdés hogy hogyan kel irni
az az igaság hogy nem tudjátok megcsinálni szégyelitek kimondani azért irtok ijeneket nem is a kérdésel foglalkosztok hogy segitenétek hanam az irásomal ho ki ir hejesen meg ki nem én slovákiából vagyok nem vagyok magyar hanem szlovák vagyok ahoz képest jó is hogy igy tudok irni magyarul remélem érthető voltam
Tévedsz, legalább három dologban.
1. Kivételesen senkinek nem jutott eszébe felróni az ezek szerint nagyon is érthető nyelvi hibáidat. A helyesírásod valóban rémes, de ezt sajnos olyan magyar srácok is produkálják, akik Magyarország kellős közepén élték le az életüket. A mondanivalód ettől függetlenül tökéletesen érthető.
2. Te egy speciális keresési módszert linkeltél be, nem pedig egy videót. Annak ugyebár csak ez lett volna a címe:
Az lmgtfy(pont)com belinkelésének körülbelül ez az üzenete: "Még keresni se tudsz, tökfej? Nesze, megmutatom, hogy kellett volna!" Mivel ennek egy kérdésben semmi értelme, logikusnak látszott, hogy a használatának módjára vagy kíváncsi.
3. Ne te döntsd el, mi az igazság. A videó zöld hátteres technikát (greenbox), rögzített kamerás ismételt forgatást és az utómunkálatokhoz vélhetőleg Adobe After Effects programot használ -- kissé ügyefogyottan, de amatőrmunkához képest igazán igényesen. Fogalmam sincs, hogy meg tudnám-e csinálni, de ha szándékomban állna, lopott program helyett én az ingyenes Blendert venném elő, amelyik a trükkökkel ezen a szinten még szintén megbirkózik. A videó trükkjei bonyolultabbak annál, hogy egy ilyen fórumban végigmesélhetők lennének. Nem szoktátok elhinni, de megint elmondom: Ezeket elsősorban tudással lehet megcsinálni, a program másodlagos. Amikor már tudod, mit akarsz, találsz rá szoftvert. Járj utána a greenbox-technikának, értsd meg, hogy mit és hogyan kell előkészíteni ahhoz, hogy értelmesen használd, foglalkozz a filmtrükkökkel általában, és tanuld meg egy-két trükközésre alkalmas program kezelését. De az nem csak annyi lesz, hogy valaki majd megmondja, melyik gombot kell megnyomnod, hogy a szereplő mögött egy olyan örvénylő izé jelenjen meg a szobában. Ezek rafináltan fölépített, összetett munkafolyamatok. Az hogy a program alkalmas az elvégzésükre, nem jelenti azt, hogy a te tudásod nélkül is megcsinálja. Szerintem egy hasonló kis videó érdekében is több hónap tanulásra számíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!