Miért lassú a windows7? Tudom, hogy ezt már sokan kérdezték, elolvastam! Mégsincs megoldás a problémára.
Figyelt kérdés
P4-es gépem van, (igen még mindig csak az! :D) 3 Ghz HT proci és 1.5 gb RAM. (kevés, tudom)Ezenkívül ati radeon 9200 vga, ami tudom, hogy szintén nem mai muzsika. ;) Mindenféle progit lefuttattam: Maleware, Ccleaner és nod32 van fent éppen. Ramokat is átnéztem, és az "új" processzort is rendesen raktam bele, hőpaszta, meg minden. Mégis lassú mint a csiga, pedig a friss telepítés után még hasított mint a szél, a régebbi gyengébb procival is! Help! ;)2014. júl. 11. 19:13
1/7 anonim válasza:
Nézd, ne csodálkozz ezen, régi gép és még az összetevők, hardverek is gyengék, elavultak úgy,hogy ez ellen nem tudsz mit tenni.
2/7 anonim válasza:
Erre a gépre xp való. Kevés hozzá a géped és kész.
3/7 anonim válasza:
1.tisztisd ki az egész gépet
2. Vegyél ramot min 2gb legyen benne
3. Vagy probáld ezt:futtatás ebbe beirod hogy temp és a temp mappából törölj mindent
4.futtas le egy töredezetség mentesitést.
Probald meg ezeket hát ha az egyik bejön
4/7 anonim válasza:
Azért lehet más oka is. Például felrakod mindenhez a normális drivereket? Vagy az is lehet hogy felrakod a win7 frissítéseket amiket már jobb gépre adtak ki. De mint írod is a géped alapból nem teljesíti a követelményeket. Ha még mást is használsz (óra melletti ikonok) amik folyamatosan mennek ne várd hogy szaladjon.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedvesek vagytok, de már mindent megtettem amit leírtatok.... (talán még többet is) tehát a "módosított" kérdés az, hogy miért lassult le a rendszer, amikor a régebbi gyengébb procival még hasított? A merevlemezen is van még bőven hely.Töredezettségmentesítés és a regisstry tisztítás folyamatosan történik. Annyira nem vagyok láma! ;)
2014. júl. 11. 19:45
6/7 anonim válasza:
teljes gép portalanítása mikor volt? illetve videókártya és processzor ujrapasztázása?
7/7 A kérdező kommentje:
Ha figyeltél volna a kérdésemre, (alatta ott van) akkor tudnád a választ is! ;)
2014. júl. 12. 02:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!