Szerintetek Minecraft Szerver-el vagy Minecraft Animálással foglalkozzak? (Bövebbe lent)
Figyelt kérdés
Nem tudok mind a kettövel Az animálás elvesz egy rakás időt és a szerver-is főleg ha nincs konfigosom. Ézért Kérdeznélek meg titeket,hogy szerintetek melyikkel foglalkozzak.˙(Konfigolni és animálni haladó szinten tudok)2014. júl. 11. 15:28
1/6 anonim válasza:
attól függ milyen szervered van. ha mondjuk otthonról megy a szerver akkor inkább animálj mert ha sokan mennek fel. viszont ha nagy teljesítményű szervered van, és nem vagy híres az animálásba akkor inkább törődj a szerverrel
2/6 anonim válasza:
Cinema 4D...Kulcsszó.Ha tudsz modellezni pl egy iPhone-t, akkor inkább Cinema 4D :) Vagy:Blender,3D Studio MAX...
Hogyha nem, és jó a szervered,inkább azzal foglalkozz!
Én is ilyen helyzetben voltam.A Cinema 4D-t választottam.
Ma már nagyon jól kezelem :) 20-30 perc alatt elkészítek egy laptopot...Egy szépet.Minden ismerősöm azt mondta, hogy tehetségem van."Azta!","Hogy mivan????","Taníts meg!","Te aztán értesz ehhez","Modellezz nekem egy Compaq laptopoooot","Ömmm...Lassabban nem tudnád csinálni?Akarok tanulni *.*"
Szval ha értesz az animáláshoz/modellezéshez válaszd azt!Annak még hasznát is veheted.Ha jól tudom egyetemen tanítanak 3D modellezést.
Viszont ha nagyon jó szervered van és ragaszkodsz a Minecraft-hoz....Válaszd azt :)
3/6 A kérdező kommentje:
Na hát... Modellezni Cinema 4D-ben azt valahogy tudod de de nem a legjobban (De mondjuk Laptopot tudok késziteni csak azt nem tudom hogy kell ha pl van 1 minecraft block és azt ketté akarnám vágni vagy ilyen effektet rá hogy eltörik)... A minecraft szerverem az nem nagyon jó... azaz nincs sok player... De konfigolni azt nem a legjobb szinten tudod... Na akkor a youtubomon az animációimat nézték meg a legtöbben... Hát... Konfigolás vagy Animálás inkább igy kérdem. De ha valaki leirja hogy kell ketté vágni egy tárgyat Cinema 4D-ben vagy megmondja hogy milyen efektet kell rátenni hogy ugy látszódjon,hogy szédlegyen törve Akkor inkább animálok.
2014. júl. 20. 13:23
4/6 anonim válasza:
knife :) vagy ha nem tudod,hogy azzal hogy kell kettévágni, tedd be a thrausi plugint :D Azzal mindent szét lehet akárhány darabra szedni :D
5/6 anonim válasza:
Linkeld be a youtubod :D Kíváncsi vagyok.És talán segíteni is tudnék valamiben.(Nekem vannak jobb-rosszabb animációim,introim,karakterjeim,modelljeim,minecraftos avatarjaim :D.)
6/6 A kérdező kommentje:
www.youtube.com/Harcos121 Még nincsenek jó animációim. De tervezek 1 sorozatot amihez kellenéneek animátorok.
2014. júl. 21. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!