Van egy Laptop BIOSos problémám, segítség?
Egy új Laptopon a BiOS-ban mit kell átállítani, hogy XP-t telepíthessek rá? Említette az eladó, hogy mit kellene, de sajnos elfelejtettem.
CD/DVD BOOT-ra állítás megvolt. Amúgy a WIN7-est szeretném leszedni róla!
az nehéz lesz szerintem. ugy veszek ki szavaidbol hogy uj a laptop. akkor viszont valoszinüleg SATA merevlemez van benne. arra meg elég nehéz xp-t tenni, és hogy őszinte legyek nem is éri meg, ezek a gépek mar vista/win7 -re vannak tervezve. ha nagyon xp-t akarsz, akkor nlitle progival egy xp telepitőbe instalálnod kell a merevlemezedhez tartozo drivereket (neten kell megkeresni). kicsit bonyolult...
vagy ha olyan a merevlemez akkor valahol biosban ki lehet kapcsolni a sata vagy mi tamogatast, de bocsi ezt nem tudom.
de tényleg nem ajánlom hogy xp-t tegyél rá, csak lassu lesz tőle a géped. win 7-et hasznalok, és tökéletesen müködik, vistat és win7-et siman tudsz telepiteni.
meg amugy is, ha most win 7 van rajta, azt sima xp telepitp lemezzel nem fogod tudni leformazni, letörölni rola. ahoz először a win7 vagy vista dvd-t kell betenni, és üresre formazni a merevlemezt, majd utanna megy csak fel az xp.
remélem tudtam segiteni.
egy 20 éves csaj :P :)
nem sületlenség. sata-s laptopra sima xp-t nem fog tudni felrakni-tapasztaltam!!!
win7/vista utan xp-t rakni, nem biztos hogy fog sikerülni...
és ha mar most win7 van rajta, szerintem felesleges visszatenni bele az xp-t. én egy éve vettem a laptopon, op rendszer nélkül, de driverek egy sincs hozza, ami xp-s lenne. mar nem adnak hozzajuk. neten meg napokig keresgélhet mire egy-kettőt megtalál. win7-nek meg nem kell szinte semmi driver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!