Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van online vagy valahol olyan...

Van online vagy valahol olyan program amelynek egyszerűbb a használata mint az adobe photoshopnak?

Figyelt kérdés

Képeket akarok szerkezteni csak nem értek az adobe photoshophoz!

Van online vagy valahol olyan program amivel pl: csak egyszerűen ráhúzok egy fejet egy másik testre és kész! :D

2014. júl. 9. 20:47
1 2 3
 11/21 SimkoL ***** válasza:
Én sem vagyok profi, de itt van amivel kínlódtál: [link]
2014. júl. 10. 16:12
 12/21 tabaki ***** válasza:

@SimkoL:

Ne beszélj, PhotoScape-pel?

Én meg Gimppel kínlódom, hogy ilyeneket csináljak a kérdezőknek:

[link]

2014. júl. 10. 16:51
 13/21 anonim ***** válasza:

@SimkoL: Na egész jó, gondolom,hogy csináltad,körbe festetted látni a húzást az ecsetét :D Jó mind a kettő, e gimpet kipróbáltam múltkor, de bonyolultnak találtam, nem tudtam kiigazodni benne.

De a kérdező írhatna, sikerül e vagy próbálta e ? :D

2014. júl. 10. 16:59
 14/21 tabaki ***** válasza:

@ Zoliman:

Ezt mindenesetre tedd be a PhotoScape icon\face könyvtárába (pl. Program Files\PhotoScape\icon\face), még hasznos lehet:

[link]

Most már húzogathatsz keret nélkül...

2014. júl. 10. 17:32
 15/21 SimkoL ***** válasza:

PhotoFiltre volt a sok közül. Ha meg lett volna mindkét kép eredetben tökéletesebb eredményt lehetett volna produkálni akár a Paint.NET-tel is.

Most számoltam át 32 féle 'képpel' kapcsolatos program ikonom van kirakva. Van ami erre jó van ami arra :) A PhotoFiltre-t nagyon szeretem egyszerű dolgokhoz, ha csak nagyon kell akkor veszem elő a Gimpet és a fizetős nagytestvérét.

2014. júl. 10. 17:53
 16/21 tabaki ***** válasza:

@ SimkoL:

Aha, a PhotoFiltre jó kis progi. Egyébként többek közt én is éppen azt akartam javasolni Zolimannek (vagy -nek?), hogy nézzen egyszerűbbet, csak megelőztél, de ha már megírtam:

@ Zoliman:

Ha a Gimpet bonyolultnak találod, kezdd egyszerűbbel:

[link]

(Ha nem magyarul indul: Help->Language->Magyar)

Ez minden egyszerűsége ellenére is igazi képszerkesztő, míg a PhotoScape csak fenntartásokkal nevezhető annak. Nem, mintha az butább volna, csak mást tud jól -- de azt, ami a képszerkesztésben a legizgalmasabb, speciel alig.

Ami meg a Gimpet illeti, hát ne magadtól akarj benne eligazodni, ugyanis te nem értesz hozzá. Amit Kérdezőnek a tanulásról írtam, itt is érvényes. Fordulj a tapasztaltabbakhoz:

[link]

[link]

[link]

De a fentieken túl is rengeteg leírást és videót találsz róla. Szerintem sokkal érdekesebb ezt a számodra most még ismeretlen dzsungelt lépésről-lépésre felfedezni, mint a PhotoScape sokkal kötöttebb funkciói között kattintgatni. És hadd hívjam fel a figyelmedet a "lépésről-lépésre" kifejezésre. Ahhoz, hogy a programot használd, nem kell az egészet bebifláznod, hanem mondjuk kezdheted azzal, hogy belefirkálsz egy képbe. Ezt nulla tudással is megteheted, és máris gimpeztél valamit. Utána meg a tutorialok alapján mindig kipróbálhatsz valami érdekes fogást.

2014. júl. 10. 18:23
 17/21 anonim ***** válasza:

@Tabaki

Köszi majd ha lesz időm,kedvem majd megnézem, de alapjában ezt használtam először a photoscape-t és sok egyedi képet csináltam, főleg a fészbookra csoportba, feliratozásokat, gúnyképet, meg tibiatyást, meg üzenjük feliratokat stb, alapjából nem rossz ez, én könnyen tudok vele hülyéskedni csak ez az arc vonal nem sikerül, nem jöttem rá a megoldásra.

2014. júl. 10. 18:54
 18/21 tabaki ***** válasza:

Jó program az, csak nem erre való -- nem képszerkesztő, hanem inkább képkezelő, vagy minek mondjam. Rengeteg ügyes dologhoz ért (van, amihez jobban, mint a nagyok), és ki tudja, talán még ebbe az irányba is fejlesztik majd.

De ha megteszik, hasonló lesz a módszer, mint a képszerkesztőkben, már csak ezért is megéri azokkal trenírozni...

2014. júl. 10. 20:16
 19/21 anonim ***** válasza:

Volt ilyen kérdés, most nézem,de ebbe a programba nem lehet:D

"Színtartomány kijelöléssel vagy varázspálcával azonos színű területet tudsz egyszerre kijelölni."

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__5..

2014. júl. 10. 21:09
 20/21 A kérdező kommentje:

@tabaki

Pontosan erre gondoltam mint ez a kecskefejes is amit megcsináltál! :D

Én ugyan ezt akarnám csak valós ember fejet akarok ráhúzni valós emberi testre!

2014. júl. 16. 08:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!