Vajon miért szaggat a watch dogs az új crackel?
Figyelt kérdés
A múltkor telepítés mentes verziót töltöttem le a watch dogs ból még pedig a P2P verziót,tökéletesn működött néha volt egy ici pici reccenés autó vezetés közben de mondom csak ritkán.Aztán a múltkor nem akart indulni a játék,a végén kiderítettem hogy az uplay frissítés miatt volt,csak sajnos míg rá nem jöttem hogy csak a régi uplay t kellet volna vissza rakni és a netet játék alatt kikapcsolni addigra párszor töröltem a játékot is meg az uplayt így a mentésekkel minden megkavarodott.Most sikerült vissza állítani a mentéseket,és most új carckel használom a játékot mégpedig ezzel WATCH.DOGS.V1.01.ALL.RELOADED.NODVD csak most vezetés közben sok helyen szaggat néha idegesítően.2014. júl. 9. 15:32
1/8 anonim válasza:
2/8 A kérdező kommentje:
Szerintem meg nem mert a játék a régi amit letöltöttem csak cracket cseréltem,és net nélkül nyomom
2014. júl. 9. 15:41
3/8 anonim válasza:
Az, hogy cracket cserélsz, bőven elég. Attól hogy net nélkül "nyomod", még visszafoghatják a géped teljesítményét.
4/8 A kérdező kommentje:
Elolvasva a cikkben az angol cikk beszúrásában egy felhasználó tapasztalatát nekem olyan gondom nincs tehát nem ez a szaggatásom oka.De azért köszi a árnövekedésedet,csak nehogy egyszer rád üssön vissza mikor valakin kárörvendesz ;)
2014. júl. 9. 15:47
5/8 anonim válasza:
Ezt most megkaptam. :)
Nem kárörvendés volt, csak azon tudok röhögni, hogy ilyenekből nem tanulnak az emberek.. És itt nem konkrétan rád célzok. Mindegy, ne veszekedjünk tovább. Reméljük nem volt igazam, és valaki tud adni "normális" választ.
6/8 A kérdező kommentje:
Figyelj,nem egy ilyen játékkal játszottam már,körültekintéssel szerzem be amit beszerzek,van jó pár vírusirtó a gépen meg minden tehát napra kész vagyok,eddig hál isten még sosem volt ilyen gondom.
2014. júl. 9. 15:58
7/8 anonim válasza:
"van jó pár vírusirtó a gépen"
Ha 2 (azaz kettő) vírusirtó van egy gépen akkor már fele annyit se ér, mert rengetegszer összeakadnak. Nem ellenőriznek, egymást ellenőrzik, és úgy zabálnak mint egy etióp az ingyenes mcdonaldsban!
8/8 A kérdező kommentje:
Ok akkor ki javítom amit írtam,mert tényleg nem volt érthető,van egy tűzfalam,van egy vírusirtóm meg van 3 spyware irtóm plusz egy olyan ha a többi nem tudja likvidálni az adott dolgot,ez biztos hogy végez vele,a spyware irtókat csak ellenőrzésre használom tehát nem működnek aktívan hogy össze akadjanak a vírus irtóval.
2014. júl. 9. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!