Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem indul a Gta Vice City?

Miért nem indul a Gta Vice City?

Figyelt kérdés
A telepítés úgy kezdődik hogy van 2 db iso az egyik GTA VIC CITY PLAY a másik GTA VC INSTALL . berakom mind a kettőt daemaon toolsba és felrakom a játékot és utánna nem ndul a játék. Nincs semmilyen Crack mappa sehol ugyhogy szerintem nem kell crackelni. Valami megoldás?
2010. jan. 7. 11:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
64%
Nem megvetted hanem loptad mi? Te kis gangsta' :D.
2010. jan. 7. 12:32
 2/13 anonim ***** válasza:
De még véletlenül sem írja ide hogy milyen hibaüzenettel száll el, nehogy valaki értelmes választ tudjon neki írni.
2010. jan. 7. 12:35
 3/13 anonim ***** válasza:
ha van, ha nincs akkor is crackelni kell, de írhattad volna a hibaüzenetet is
2010. jan. 7. 13:32
 4/13 A kérdező kommentje:
figyeljetek ide fa** fejek nincs hibaüzenet csak annyi hogy a játék nem indul. azért irtam a fájlok tipusát hogy valaki netán tudja mit kell vele tenni
2010. jan. 7. 14:38
 5/13 anonim ***** válasza:
64%
Na, jó, menj vissza az oviba kistraktort tologatni.
2010. jan. 7. 15:09
 6/13 anonim ***** válasza:
xD ne durrogjál, írtad volna a kérdésbe először, hogy nincs hibaüzenet, mi innen nem tudhatjuk xD
2010. jan. 7. 16:12
 7/13 Hintalow ***** válasza:

Először: meg kell nézni mindkét lemez tartalmát, változó, hogy a többlemezes játékoknál, melyiken van a crack. Ez nem feltétlenül crack néven lesz, lehet razor, vagy akármi. Egy olyan exe fájlt kell keresni, ami megegyezik a telepített könyvtárban lévővel.

Továbbá: nem emlékszem pontosan, de lehet, hogy a vice city-nek kell a lemez a futtatásához, tehát valszeg csak akkor tudod indítani, ha a PLAY disk a virtuális meghajtóban. (mert egyszerre két lemez nem lehet a daemon toolsban)

2010. jan. 7. 17:18
 8/13 anonim ***** válasza:
vice city-hez a 2. cd-n szokott lenni a crack...és a 2. cd kell hogy elinditsd a játékot...remélem tuttam segíteni:)
2010. jan. 7. 17:58
 9/13 A kérdező kommentje:
kösz már megoldottam ! Nem volt Crack de töltöttem le INGYEN és nem vettem meg
2010. jan. 7. 19:02
 10/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha ilyen szépen tudsz beszélni el is hiszem hogy nincsen pénzed megvenni. Maximum segélyből nem? :D
2010. jan. 7. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!