Van valami távoli asztali programot amivel csatlakozhatok egy másik gépre anélkül, hogy zavarnám aki ott dolgozik?
Ha van, mi az? (linket...)
Mindegyik gépen Windows XP van.
A (JÓ )válaszokat előre is köszönöm!
Home verziókon nem fut, de a professional már támogatja.
Ezt már ismerem.
Én olyasmire gondoltam, hogy én bejelentkezek a fiókomba, és aki be van jelentkezve azon a gépen nem jelentkezteti ki.
Neeeem!!!
Most vagy én vagyok a hülye vagy olyat írtam amit nem értetek.
:(
Hát tényleg nem értjük.
Azt szeretnéd elérni, hogy egy felhasználó egy XP-re tudjon feljelentkezni, tudjon dolgozni, ő a saját képernyőjét lássa, te meg távolról tudj rájelentkezni a gépre és teneked egy másik képernyőképet mutatva más munkameneteket tudj indítani ugyanazon a gépen?
Nem, nem ezt írtad. Te csak csatlakozni szerettél volna hozzá. Azt a mi fantáziánkra bíztad, hogy mi a túrót akarsz csinálni a csatlakozás után. Mit gondolsz, miért gondoltuk, hogy kukkoló vagy?
De így sem értjük.
Ha már egy gép előtt ülsz, miért akarsz távoli asztalon egy másik géphez csatlakozni, amin dolgozni szeretnél. Miért nem a azon a gépen dolgozol, amihez leültél?
Másrész a Windows gyártója is nagyot nézne, ha tudná, hogy egy szaros XP licenc megvásárlásával te szeretnél Windows szerver képességeket többfelhasználós bejelentkezéssel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!