Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudom kifényesíteni a...

Hogyan tudom kifényesíteni a képet?

Figyelt kérdés
Sziasztok van egy tök jó képem ami kellene de nagyon sötét hogyan tudnám a Gimp-el kifénesíteni nem találom sehol valaki help mert most töltöttem le :D
2014. júl. 6. 19:30
 1/2 Komplikato ***** válasza:

Nem fényesíteni kell a képet, mert akkor eltűnnek a részletek róla!

Színek - Szintek (levels)

Ez egy olyan indikátor, ahol három pontot lehet huzigálni.

Ebből az egyik a legvilágosabb, a másik a legsötétebb pontot, a középső meg ezek átlagát szabályozza. Ezzel esetek jó részében a túl sötét és túl világos képeket lehet javítani. Ha értesz hozzá, akkor RGB alapszínenként állítod be, még jobb lesz. (Ha nem értesz hozzá, akkor inkább rosszabb.)

Utána ha nagyjából jó, akkor a Színek - Kontraszt-Fényerőnél még állítgathatod.

2014. júl. 6. 20:02
 2/2 tabaki ***** válasza:
És amíg be nem gyakorlod a Gimp használatát, leszel szíves egy másolatba exportálni az eredményt. Lehet, hogy egy hét múlva már sokkal jobban csinálod, jobb, ha még megvan az eredeti.
2014. júl. 6. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!