Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tudnátok nekem linket adni...

Tudnátok nekem linket adni flastool programhoz ami jó? Sex mini pro u 20i-hez kellenne. Sűrgös

Figyelt kérdés
2014. júl. 6. 18:16
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
de,tudom mit akarok.ugy nevezett fözött romot akarok rátenni a telomra.mert most 2.1update1 van rajta ami h is mondjam szar.és,azt akarom lecserélni.szerintem menne is mert egy csomó videót megnéztem meg utána jártam a dolgoknak h milyen progik kellennek hozzá csak,ezt a flashelést nem vágom annyira.igy érted már mit akarok?
2014. júl. 8. 15:28
 12/18 anonim ***** válasza:
Megvan már a rom amit rá akarsz tenni? Zip vagy ftf formátumú? Ha főzött rom akkor csak zip lehet és nem Flashtool kell, hanem CWM amit root után tudsz telepíteni, de ennek módjárol ennél a telefontípusnál fogalmam sincs.
2014. júl. 8. 16:27
 13/18 A kérdező kommentje:
Zip fájl lesz.Ginder DX v 2.3.7 ha jol emlékszek most nem vagyok gépnél.Cvmmel?de,hát a videok szerint flashel teszik fel.
2014. júl. 8. 17:46
 14/18 A kérdező kommentje:
akkor a xracovery nem lesz jó?
2014. júl. 8. 18:09
 15/18 anonim ***** válasza:
De, az is jó. Belenéztem néhány videóba, CWM-et vagy Xrecovery-t használnak custom rom telepítéséhez, Flashtool-t nem.
2014. júl. 8. 18:13
 16/18 A kérdező kommentje:
hát én pedig azt láttam.nah,de mindegy annál jobb ha nem kell flasholni.mert már a xracevery rajta van telomon,busybox meg ehhez hasonlóak.akkor így holnap megcsinálom a telomat.köszi,a segitséget.hogy hivnak?
2014. júl. 8. 19:49
 17/18 anonim ***** válasza:
Előveszik a telefont, tárcsáznak... Vagy, nem erre gondoltál? Akkor úgy hívnak, hogy gyere ide. :D
2014. júl. 8. 20:02
 18/18 A kérdező kommentje:
értem.XD.csak érdeklödés képpen kérdeztem volna.
2014. júl. 8. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!