Hogyan lehet kikapcsolni?
Ha esetelg a Windows fájlkeresővel megpróbálsz rákeresni erre a bizonyos EXE fájlra, és ha megvan, hogy hol bújik meg a lemezen (gondolom értelemszerűen valahol a játék könyvtárán belül), akkor fogod, és az EXE kiterjesztését átnevezed pl. OLD-ra. (Én spec. így szoktam)
Van, amikor bejön. Kékhalált is pl. volt, hogy így oldottam meg : hibás driver-t egyszerűen Live rendszerből átneveztem, és mivel már nem találta a WinF¤s, nem tudta betölteni, nem volt mi a hibát okozza, és... voilá (de az a rendszer egyébként is már $z@r volt, utána így-is-úgy-is újra kellett rakjam az egész XP-t).
De nálad lehet, ha ezt megcsinálod, akkor meg multiplayer-ezni nem fogsz tudni. Attól függ, hogy ennek az alkalmazásnak mi a szerepe az egészben.
Nagyobb a valószínűsége, hogy nem megoldható probléma, de azért próbáld ki, amit leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!