Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet egy képből flash...

Hogyan lehet egy képből flash file-t csinálni?

Figyelt kérdés

Nah... ha csinálok egy képet, abból hogyan lehet flash képet csinálni, hogy lehessen közelíteni, keresni stb a képen... ilyesmire gondoltam mint ami itt található: [link]

ami progit itt használnak elég bonyolult, szóval kiesik... olyan kellene, amibe berakom a képet és el is készíti, esetleg pár beállítás, de ne a felhasználónak kelljen megírnia kódban az egészet

Valaki esetleg ismer ilyet?

2010. jan. 6. 15:26
 1/6 anonim válasza:

Nem hiszem, hogy ilyen program létezik.

Ilyen panoráma képet elég nehezen lehet készíteni.

Pár fokonként új képeket kell csinlni a tájról és azt egy programmal összefűzni.

2010. jan. 6. 15:38
 2/6 anonim ***** válasza:

figyu amit ide linkeltél, azt em egy egyszerü 5megapixeles fényképezővel csinálták amibe csak úgy belenagyítanak, ez panoráma kép, vagy több kép ami egymásba van ágyazva úgy, hogy nem látod az átmenetet nagyítás közben.

Ez profi munka, ugymint egy játék grafikát sem tudnak csak úgy akárkik egy programmal megírni.

el kel, hogy keserítselek.

viszont ha csak egy nagyfelbontású képet akarsz megjeleníteni egy kissebb ablakban és azt a felhasználó tudja zoomolni és ide oda mozgatni, azt meg lehet csinálni.

2010. jan. 6. 15:40
 3/6 anonim ***** válasza:

ugyanezen az oldalon válaszd a story menüpontot és ott nagyvonalakban levan írva, hogyan készült de bemásolom angolul:

"All in all it needed 172 minutes, until all 1655 large photos were recorded in full-format. This amount is compareable to about 3500 photos shot by a compact-camera.

Because there are no memory cards in this ernormouse large, the pictures were directly taken and saved via a connecting cable to the notebook. So over 100 Gigabyte of data wehre saved to hard disk of the notebook."

Egy kompakt kamerával, készültek a fényképek 172 perc alatt 1655 darab nagyfelbontásban, amit közvetlenűl egy notebook merevlemezére tettek és 100GB ot foglalt.

az angol tudásommal csak ennyire jutottam, de a lényeg érthető.

2010. jan. 6. 15:59
 4/6 anonim ***** válasza:

a youtube-s hogyan készült videóból pedig az is kiderül, hogy 11 nap kemény munkával és nem egy gyenge mindennapi PC-vel alkották meg a végeredményt.:

http://www.youtube.com/watch?v=0VfeGLxUlU0

2010. jan. 6. 16:07
 5/6 A kérdező kommentje:

tudom mennyi meló egy ilyen kép, de nem az volt a kérdés... hanem hogy akármilyen szar képet hogyan tudok ilyen flash környezetbe pakolni, milyen progival

kedves második kommentelő esetleg kifejthetnéd mire gondoltál

2010. jan. 7. 17:57
 6/6 anonim ***** válasza:

tételezzük fel, hogy van egy 5MP -es képed aminek a felbontása 2560 x 1920, egy monitor felbontása legrosszabb esetben 800x600, de általában 1024x768 ast használnak.

Ha egy ilyen ablakban megnyitsz egy nagyfelbontású képet weboldalról nem html környezetben akkor képernyőmérethez igazítja a képet kisebb lesz. böngészővel rá lehet zoomolni ekkor ugye lent is és oldalt is lehet görgetni az ablakot.

ugyanezt el lehet érni egy előre meghatározott ablakméretben is, és egérrel megragadod a képet és mozgatod amerre akarod, de csak annyi látszik belőle ami a keret nagysága. Ez megoldható vagy javascriptet, hogy megírod, vagy használsz egy olyat amit már valaki megírt előtted.

Vagy beépített flashbe pl a Macromedia Flash MX programmal. Itt is mindent neked kell megírni tehát tudni kel mifán terem a dolog.

lehet, hogy létezik olyan program ami lépésekben végigvezet és neked csak ki kell választanod mit akarsz és megírja helyetted, de én nem találkoztam ilyennel, de igaz nem is kerestem.

2010. jan. 8. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!