Hogy lehet PC-re még nagyobb hangot rakni?
Figyelt kérdés
Mikor már maxon a youtube is és a hang is lehet még valami + rakni rá? Mert régi pc-men max olyan 70re szoktam rakni már nem bírtam tovább mert annyira hangos volt mostani gépen felhuzom 100-re is és bírom lehet valahogy valami + még rakni? (csak fülesnél vannak ezek a gondok)2014. júl. 4. 15:11
1/9 anonim válasza:
Telepítsd fel a DFX Audio Enhancer-t.
2/9 anonim válasza:
ne használd az alap windows media playert hanem inkább vlc,foobar
3/9 Kálmix válasza:
Még egy olyat tehetsz, hogy beszerzel egy erősítőt.
Nagyon régi lehetett a "régi PC-d"
Illetve szerinte a hangkártyádban volt erősítő és az dobta meg a hangot. Az alaplapik ahhoz képest nagyon kis gagyik.
4/9 A kérdező kommentje:
régi? kétlem i7 4820k 4.50Ghz és egy GTX 760 2GB, 16gb ram 2133Mhz-s ram alaplapom meg MSI x79a-gd45 plus, internetről hallgatom a zenét youtube-ról. szóval kétlem hogy valami zene lejátszó fog dobni a hangon nekem youtuben. DFX -re nem is gondoltam megpróbálom de avval lehet hangot is többre rakni? én régen szoktam bass-t rakni vele.
2014. júl. 4. 16:42
5/9 A kérdező kommentje:
Tudnál linkel ilyen erősítőt?
2014. júl. 4. 16:42
6/9 Kálmix válasza:
Akkor csak annyi, hogy ezek szerint ténylegesen erősebb hangot ad le, az egyik hangkártya.
Hát magam is megdöbbentem, hogy milyen árakban mennek ezek az erősítők, de biztos sokat dobnának rajta.
Ellenben lehet, inkább megérné egy hangfalszett, mert ezekben is benne van, csak jár hozzá hangfal is!
7/9 anonim válasza:
A DFX is tesz hozzá a hangerőhöz. Itt épp a From Me To You megy a Beatles-től az exploretunes.com-on: [link]
A DFX nélkül jóval halkabb lenne.
8/9 A kérdező kommentje:
Kálmix hangszóró van itthon 40 centis subwoofer ... erősitővel mindennel ház is ledől de éjjel,este még se lehet itt bulizni és fülest rakok ilyenkor fel Razer Krakenom van nem a legszarabb márka szerintem és elég szépen szól de ezen a pc-n halknak találom.más pc-ken hangosabb.
2014. júl. 6. 00:06
9/9 A kérdező kommentje:
Nem fogjátok elhinni, már tudom miért volt halk... Én csak hátra tudom dugni a fülest és nekem hátulra be volt dugva egy olyan cucc ami 1 jackből 2 jack dugót csinál ezt kihúztam és kb most 40-en úgy szól mint előtte 100on fejem leszedi a razer :D
2014. júl. 14. 04:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!