Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy lehet PC-re még nagyobb...

Hogy lehet PC-re még nagyobb hangot rakni?

Figyelt kérdés
Mikor már maxon a youtube is és a hang is lehet még valami + rakni rá? Mert régi pc-men max olyan 70re szoktam rakni már nem bírtam tovább mert annyira hangos volt mostani gépen felhuzom 100-re is és bírom lehet valahogy valami + még rakni? (csak fülesnél vannak ezek a gondok)

2014. júl. 4. 15:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Telepítsd fel a DFX Audio Enhancer-t.
2014. júl. 4. 15:31
 2/9 anonim ***** válasza:
ne használd az alap windows media playert hanem inkább vlc,foobar
2014. júl. 4. 15:33
 3/9 Kálmix ***** válasza:

Még egy olyat tehetsz, hogy beszerzel egy erősítőt.

Nagyon régi lehetett a "régi PC-d"

Illetve szerinte a hangkártyádban volt erősítő és az dobta meg a hangot. Az alaplapik ahhoz képest nagyon kis gagyik.

2014. júl. 4. 16:18
 4/9 A kérdező kommentje:
régi? kétlem i7 4820k 4.50Ghz és egy GTX 760 2GB, 16gb ram 2133Mhz-s ram alaplapom meg MSI x79a-gd45 plus, internetről hallgatom a zenét youtube-ról. szóval kétlem hogy valami zene lejátszó fog dobni a hangon nekem youtuben. DFX -re nem is gondoltam megpróbálom de avval lehet hangot is többre rakni? én régen szoktam bass-t rakni vele.
2014. júl. 4. 16:42
 5/9 A kérdező kommentje:
Tudnál linkel ilyen erősítőt?
2014. júl. 4. 16:42
 6/9 Kálmix ***** válasza:

Akkor csak annyi, hogy ezek szerint ténylegesen erősebb hangot ad le, az egyik hangkártya.

Hát magam is megdöbbentem, hogy milyen árakban mennek ezek az erősítők, de biztos sokat dobnának rajta.

[link]

Ellenben lehet, inkább megérné egy hangfalszett, mert ezekben is benne van, csak jár hozzá hangfal is!

[link]

2014. júl. 5. 19:45
 7/9 anonim ***** válasza:

A DFX is tesz hozzá a hangerőhöz. Itt épp a From Me To You megy a Beatles-től az exploretunes.com-on: [link]

A DFX nélkül jóval halkabb lenne.

2014. júl. 5. 20:46
 8/9 A kérdező kommentje:
Kálmix hangszóró van itthon 40 centis subwoofer ... erősitővel mindennel ház is ledől de éjjel,este még se lehet itt bulizni és fülest rakok ilyenkor fel Razer Krakenom van nem a legszarabb márka szerintem és elég szépen szól de ezen a pc-n halknak találom.más pc-ken hangosabb.
2014. júl. 6. 00:06
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem fogjátok elhinni, már tudom miért volt halk... Én csak hátra tudom dugni a fülest és nekem hátulra be volt dugva egy olyan cucc ami 1 jackből 2 jack dugót csinál ezt kihúztam és kb most 40-en úgy szól mint előtte 100on fejem leszedi a razer :D
2014. júl. 14. 04:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!