Szerintetek elvinné középszinten ezt a játékot?
Tudom, hogy van gépigény, meg miegymás, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre, mert engem már csapott be a gépigény, mivel papíron nemvitte viszont mégis ment. Na szóval
A sleeping dogsrol lenne szó.
Vettem tegnap egy Acer Aspire e1 570g laptopot, ami a következőket tartalmazza:
i3 -as intel proci ami 1, 8 GH-z dual core
nvidia Gforce 740 M videókártya ami 2 gb memóriás
4 gb ram
és szerintem ami fontos a játékhoz azt elmondtam.
A gta IV -t feltettem, nagyon pici akadással de elvitte, viszont letöröltem mert nem jön be annyira .
Mondták a sleeping dogsot hogy töltsem le, és az elég jó játék is, hát mondom megpróbálom, viszont a procit kevesli a gépigény.hu. De a GTA iv-nél és keveselte, ezért nem bízok benne.
Nem játszani vettem a gépet, amire használnám tökéletesen jó, csak úgy vagyok vele hogy ha már 2 GB külső videókártya meg i3-as proci van benne akkor valami játékot is letöltök rá.
Szerintetek?? Köszi előre is.
a 2 gigás videomemória ilyen gyengusz videokártyánál csak parasztvakítás.
Minimumon talán elfutna a játék.
Talán el bírja.
Amúgy a gta 4 mindent kevesel.
Nállam 8 gb ramon sírt hogy kevés.
Nincs az rosszul megcsinálva, csak ettől erősebb gép kell neki. A gyártóknak nem érdeke, hogy 486-os szintű gépekre tervezzenek játékokat, akkor ki venne új gépet.
Nincs veszett igénye a sleeping dogsnak, de a laptopod kevés lesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!