Miért csinálja ezt a Skype? Csomó ismerősöm nonstop fentvan, de nem kapnak meg semmit?
oké most felsorolok egy pár dolgot és légyszives vizsgáld át:
-győzödj meg arrol hogy rendesen megy-e az internet
-nézd meg hogy akkor küldöd át az üzenetet amikor te is fenn vagy meg a barátod is
-vizsgáld át hogy más programok is rendesen futnak
-nézd meg mert lehet hogy a skype fejlesztés alatt áll
-a géped rendesen müködik-e
ha ezzel még mindig nemm jobb akkor tölds l újra a skyp-ot
hoha még mindig nem segít akkor indíts el egy virus kereső
ha még mindig nem jutsz tovább akkor várd meg a kövi kommentet XD
hogyha ez mind sikerült akkor ird le kommentbe
remélem hogy tudtam segíteni :)
az a léneg hogy mekkora programot s átküdeni
mert én 11éves vagyok de jólek a gépekhez velem is történt már sőt akkor fél év után küdte el a programot
és na újra telepítettem a skype-ot és utána semmi baja se volt
az a lényeg mekkora a csomag és mennyi ídő-be tellik mire a másik gép ki bontja
ja és bocsi mert akadozik a billentyű :)
Azért csinálja ezt a Skype, mert jelenleg egybites üzenetküldő rendszere van: Vagy átmegy az üzeneted, vagy nem. Nekem és több ismerősömnek is csinál ilyet, bár nem túl sűrűn, de néhány naponta előfordul.
G.
Ki ez a Geniuseus ?
Mi az hogy 1 bites rendszer. Szórakozol? Egy bit, az semmi. Egy betű, vagy ha úgy tetszik egy karakter, az már 4 bit, vagyis 1 Byte!
Ez a szöveg is már most több mint 170 Byte.
A Skype ennél sokkal többre képes!
Ott valami hálózati probléma lesz, vagy sokkal inkább bezavar a többi eszköz, amikről még be vagy jelentkezve.
Próbáld ki, hogy egyszerre csak 1 helyen legyél bejelentkezve.
Értelmezd már a viccet, te poéngyilkos állat! :D
Érted, vagy átmegy (1) vagy nem (0). Egy bit. True/False. Van jel/nincs jel. Stb.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!