Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan program, amivel...

Van olyan program, amivel párhuzamosan 2 helyre streamelhetek?

Figyelt kérdés

A két hely a twitch.tv eés a youtube.com lenne.

Azért van szükség a párhuzamos streamre, mert uge twitc az streamre van specializálodva, és ez azért meglátszik, viszont a visszanézésre nem olyan alkalmas. A yt meg pont ennek az ellentéte. Ugyebár egy 4-5 hs streamet lerenderelni, és feltolni nem olyan rövid idõ. Viszont a yt automatikusan átteszi vidibe a streameket, és ez kapóra jönne.

A gugliban nem találtam megldást, remélem ti tudtok, lehetõleg szoftverest. A cpu erõforrásaiért meg nem kell aggódni. :D

2014. júl. 3. 20:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha az erőforrás miatt nem kell aggódni, akkor steameld twitch-re, és közben vett fel helyileg is, és utólag töltsd fel YT-ra.
2014. júl. 3. 20:40
 2/5 Tengor ***** válasza:

A youtube tud azonnal streamet fogadni. Nem kell, hogy helyileg tárold.

Egyébként miben alkotsz olyan maradandót, hogy egy helyre már nem elég?

2014. júl. 3. 20:52
 3/5 A kérdező kommentje:

A yt streamrendszere elég instabil, viszont a videorendszere nagyon jó. Utólag innen visszanézni jobb. A twitch nagyon jól veszi a streameket, viszont a visszanézése problémásabb.

Kedves elsõ: épp arról van szó, hogy egy 4-5 órás videót kb 7 óra amég feltölt a Ytre, plusz még a render idõ.

2014. júl. 4. 11:49
 4/5 anonim ***** válasza:
És megy a vonatod?
2014. júl. 4. 14:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, hogyha az 5 órás stream videót 7 óra alatt tölti fel, akkor hogy lályvolsz folyamatosan? Értelemszerűen 5 órát 5 óra, vagy kevesebb idő alatt töltesz fel, kérlek ne írj hülyeséget. És csatlakoznék én is azok táborába, akik kíváncsiak rá, hogy mihez kell neked két helyre lályvolni? Amúgy ha nagyon muszáj egy mellett kitartanod, akkor inkább a YouTube legyen. De szerintem simán tolod Twitch-re, aztán meg utólag feltolod YT-ra és kész. Csak mert ugye a két helyre lályvoláshoz kétszer annyi net kell, plusz kétszer annyi gép, ha érted.
2014. júl. 4. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!