Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem megy az asztali...

Miért nem megy az asztali dvd-vel az amit letöltöttem?

Figyelt kérdés
A számitogép lejátsza,kiirtam cdüre és nem is látja,nem h lajátsza.Mit csináljak?Hogy tehetném -láthatóvá-?van valami program hozzá?
2010. jan. 6. 12:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Előszöris milyen formátumot töltöttél le?

Lehet az asztali lejátszó nem ismeri azt a fájlformátumot.

ha DVD filmet akkor lehet rosszul írtad meg a lemezt, mondjuk adatlemezként írtad és a lemezen nem közvetlenül van a VIDEO_TS, AUDIO_TS mappa hanem + egy mapában.

Mit ír ki a lejátszó ha beteszed a lemezt? megnyitja a tartalmát csak nem látja, vagy kiír valami hibát?

2010. jan. 6. 12:40
 2/4 A kérdező kommentje:
nem is latja....amugy azt irja,h DVD.RIP ez 1 gb-0s kis film,jobban mondva torna...ilyennel meg nem talalkoztam...
2010. jan. 6. 16:32
 3/4 A kérdező kommentje:
amugy meg divix-nek toltotten le
2010. jan. 6. 16:38
 4/4 anonim ***** válasza:

A DivX az maga a tömörítési módszer.

Ezesetben a fájl az .avi kiterjesztésü.

A kódolása nem biztos, hogy DivX lehet Xvid is, vagy egyéb más kódolási forma.

A DVD lejátszódra, vagy kézikönyvében le kell, hogy legyen írva milyen formátumokat tud lejátszani.

Lehet, hogy a Divx et letudja, de az xvid-et már nem.

nero-ban van egy olyan lehetőség, hogy:

kép:

[link]

De nem biztos, hogy emiatt nem jó, lehet teljesen más oka, amit igy látatlanban elég nehéz megállapítani.

2010. jan. 6. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!