Egri Zsolti kérdése:
TF2 Item hack ingyeneseknek is müködik?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=kb8YV_Gz6o4
Erre a hackra gondoltam kommentbe azt írták,hogy /asszem csak eredetiseknek/Akkor ingyeneseknek nem müködik?
2014. júl. 3. 10:47
1/5 anonim válasza:
ó persze, ez mindenkinek működik :)
/facepalm
2/5 anonim válasza:
Itemeket a játék a szerver oldalon tárolja. Ebbe senki nem tud belenyúlni.
3/5 anonim válasza:
A legtöbb online játékhoz nincsen ilyesmi "hack". Próbálkozhatsz, van olyan hogy Küldj egy emailt erre: tf2itemhack012@mittomen.eu és tartalmazza a Steam neved meg a jelszavad. (Tehát fel akarja törni.. elveszi a meglévő cuccaid és szoptad.) Ne is dőlj be ilyeneknek, meg azért sok időt dolgozott a valvE a játékon, szóval ha kell valami, akkor legalább azzal támogasd a munkájukat hogy abból a kis 2 euróból megveszed pl. Ha működne ilyen hack akkor csak osztogatnák az ingyen kulcsokat meg a V.A.C bannokat :D
4/5 anonim válasza:
Ha vettél 1 tárgyat (ami akár1 eu) akkor préiumod lesz mivel tonna számra fognak esni a cuccok és ha valami kell akkor lebarkácsolod. Sőt vannak olyan cuccok amik csak ritkán találsz és egyszerűbb lebarkácsolni.
5/5 anonim válasza:
Nincs működő item hack a neten, komolyabb cégek csinálnak úgy hogy eladják de nem netre feltöltik. Szóval hiába keresgélsz. Item hack van fent működő neten csak pénzért. Szóval ha hajlandó vagy fizetni akkor csináld. Én éppen egy cssapatot keresek: 1 aki ért a Linux gyengeségeihez, 1 scripter vagy modder. És ennyi. Privátba lehet jelenkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!