Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem működnek nálam a...

Miért nem működnek nálam a Microsoft Word programban a témák?

Figyelt kérdés
Teljesen legális a programom, aktiválva van, Microsoft Word 2010. Szeretném a témákat alkalmazni, de amikor rákattintok valamelyikre, semmi nem történik. A legördülősávban úgy mutatja, mintha "be lenne jelölve" az adott téma, tehát mintha azt alkalmazná éppen a program, de semmi nem változik a képernyőn. Mit csináljak?
2014. júl. 2. 16:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Mit vártál egy új téma alkalmazásától? Úgy értem, a várakozásaid szerint minek kellett volna történnie?
2014. júl. 2. 16:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Kieg.: Pl. ebből megnézheted, hogy hogyan működik

http://www.youtube.com/watch?v=FBPutegIhZo

2014. júl. 2. 16:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Igazából kiderült, hogy én voltam béna, és nem értettem, hogy mire való ez :-) De megnéztem a videót, és még utána néhány másikat is, és rájöttem, hogy mennyi szuper funkció van még a Wordben, amit eddig nem használtam, pedig kellene! Még egyszer köszi!
2014. júl. 2. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!