459-es sorszám nem található a DLL-ben (urlmon. Dll). Hogy lehet ezt javítani?
Figyelt kérdés
Nem rég vettem egy Lenovo laptopot, és minden faszán ment. raktam rá Avira-t és az is ment rendesen, majd ma észleltem egy olyan problémát, hogy kb egy 5*4cm-es tégylalapban a képernyő közepén nem tudok rákattintani semmire. + az avira egyfolytában bedobált ilyen frissítési lehetőségeket de nem felugró ablakként hanem mint valami letöltendő dolog. leszedtem a gépről. ennek köszönhetően megjavolt az a téglalapos anomália. aztán gondoltam újra felrakom hátha csak valami program hiba volt. de azóta nem rakja fel a fent említett hibaüzenettel. keresgéltem a neten h mit lehetne csinálni de nem találtam semmi olyat amiből tudtam volna valamit is használni. válaszokat köszönöm! :)2014. júl. 1. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!