Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Lassan indul a windows7, mit...

Lassan indul a windows7, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Valójában az a probléma, hogy amikor már megjelenik az asztal akkor gondolkodik nagyon sokáig ezért nem tudom munkára bírni egyből csak kb 2perc eltelte után...

A gépem megfelelően gyors ha ezen túljutott, de engem zavar ez a jelenség mivel régebben nem volt ilyen.

Ha jól sejtem biztos sok felesleges dolog indul el ami lefogja a gépt az elején.

Hol tudom megnézni mik indulnak el amikor bejön az asztal?

Mikre vigyázzak, miket ne szedjek ki?

Mik azok a jellemzően felesleges dolgok amik ilyenkor elindulnak? ( biztos tudtok példákat rá )

2014. jún. 30. 15:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nálam is ez volt a gond, volt, hogy 5perc múlva tudtam csak elkezdeni vele a munkát.

Elindítottam a CCleaner-t, újraindítottam, nem használt.

Egyedüli problémafelfedezés végett lefuttattam a NOD-ot és a Malwarefighter-t...

Láss csodát, egy csomó vírust, férget és Trójait talált.

Újrahúztam a rendszert, azóta gond nélkül megy a gép.

Azóta elővigyázatosabb vagyok és jól ismert és megbízható oldalakat nézek :)

2014. júl. 2. 18:48
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszööm mindenkinek!

Újra telepítettem a rendszert és minden megoldódott.

;)

2014. júl. 11. 11:12
 13/14 anonim ***** válasza:
Ennek örülök...:) akkor ezek szerint az volt a bajod mint nekem, csak az a gáz hogy én se tudom hogy nekem mi volt a bajom... :D
2014. júl. 11. 11:48
 14/14 anonim ***** válasza:
uccsó vagyok... de am meddig volt fent a rendszer mielőtt újratetted és milyen rendszer volt? mert nekem 3 hónapig ( vásárlás után ) és 64 bites win7 ultimate
2014. júl. 11. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!