Tudtok olyan játékot ami hasonlít a diablohoz de nem hack and slesh? (nem tudom hogy van leírva ezért is elnézést)
Értelmetlen a kérdés, mert a Diablo hack and slash, tehát a hasonló játékok is hack and slash játékok, vagy pedig írnod kellett volna, hogy milyen szempontból hasonló (pl. szerepjáték elemek, karakterfejlesztés, ami II-ben még jó volt, III-ban gyakorlatilag nem létező fogalom).
Egyébként úgy elsőre a Baldur's Gate-et és az Icewind Dale-t javasolnám, csak ugye mivel nem írtad, milyen szempontból hasonló...
"Tehát olyanra gondolok hogy van x karakter amit magamnak építgetek és ölöm a szörnyeket orrvérzésig hogy jobb itemeket dobjanak (Diablo-ban és a Torcligt-ban is csalódtam"
Tényleg nem írta... :D
a diablo rpg, kár hogy a legtöbb rpg játék hack n slash :D
bár hack n slash de a világ legjobb skill fája van benne:path of exile
egyébként
fallout
dead island
6:
Amit írt, azzal nem vagyunk előbbre, mert az, hogy karaktert feljeszt és szörnyeket írt orrvérzésig, amik itemeket dobnak, majdnem az összes szerepjáték elemeket tartalmazó játékra igaz.
Ascend: Hand of Kul
Steamen ingyenes játék, ma találtam és egész nap elszórakozok vele. Nem egy nagy játék, de a leírtaknak tökéletesen megfelel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!