Mennyibe kerül a Counter-Strike:Global Offensive a Media Marktban?
Sziasztok!
Ahogy fönt is írtam arra lennék kíváncsi,hogy mennyibe kerül a fönt említett a játék a média marktban?
Azért nem tudom én megnézni mert a legközelebbi Media Markt az 25-30kmre van tőlem.
Válaszokat előre is köszönöm!
Miért törnék fel az accountod? Kiteszed a jelszavadat valahova, vagy mi? Legalább 8-16 karakteres jelszót nem valószínű, hogy egyhamar feltörnének.
Azért éri meg steamen venni, mert vannak akciók, amikor az egész CS pakkot megtudod venni 2000Ft-ból.
Ha érdekel, hogy mennyi a Media Markt-ban hívd fel őket, az a legegyszerűbb. Meg akkor rögtön meg is tudod kérdezni, hogy van-e éppen az adott üzletben.
Amúgy valóban a Steam-en jóval olcsóbb szokott lenni a dolog. Várható lesz megint biztos nagyobb akció is, mint a mostani.
Azt meg, hogy hogyan tudták "feltörni" az accod nem igazán tudom. Én is több, mint 8 éve vagyok tag, de SOHA nem volt ilyen gond. Egy normális jelszó és kész.
Én is a Half Life 2 megjelenése óta Steam felhasználó vagyok és van is kb 60 játékom rajta, aminek az egyharmada kulccsal lett aktiválva azaz ezekkel tudom igazolni a fiókom...az már mindegy, hogy a többi online vásárolt, nem kell minden játékot külön igazolni.
Amúgy a media markt oldalán van egy csomó játék, de nincs köztük a CS:GO. Talán esetleg telefonálj oda...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!