Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudok Operá 22-be...

Hogyan tudok Operá 22-be könyvelezőimet importálni Chrome-ból vagy Firefoxból?

Figyelt kérdés

2014. jún. 28. 22:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Menü->Könyvjelzők->Könyvjelzők kezelése, ott lesz egy lenyíló menü "Fájl" néven és onnan már tudsz importálni, exportálni, csak ki kell választani a megfelelő lehetőséget.

Legalábbis Linux alatt a 12.16 verzióban így van, remélhetőleg win alatt is.

2014. jún. 28. 23:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de a 22-es verzióban nincs a mnüben Könyvjelzők lehetőség sajnos, szóval valami más megoldást kellene kitalálni...
2014. jún. 29. 06:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Letöltöttem, megnéztem.

Menü->További eszközök->Könyvjelző importáló

Innen már boldogulsz. Bár úgy nézem, hogy nincsenek a böngészők felsorolva, tehát nem tudod közvetlenül importálni, úgyhogy az adott böngészőből HTML fájlként kell elmenteni és azt importálni. Meg itt "Gyűjtőlap" a neve és egy szív az ikonja. Persze van könyvjelzősáv is és gyorshívó, de "könyvjelzők" elnevezéssel nem találkoztam.

2014. jún. 29. 09:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a fáradzozásodat. :) Amúgy letötltöttem az Oprához egy kiegészítőt, ami a Bookmark Manager névre hallgat, és azzal tudtam importálni a könyvjelzőket (HTML fájlból). Csak ezzel meg az a "problémám", hogy nem teszi őket ki a könyvjelzősávra, de hát annyi baj, legyen. Aztán lehet, hogy azért, mert én ezt használom, de az a megoldás, amit javasoltál, nekem ott van, de nem elérhető :/ Ki van szürkítve.
2014. jún. 30. 15:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha letiltod a kiegészítőt, akkor sem elérhető? Nálam elérhető volt minden funkció.
2014. jún. 30. 17:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Hmmm ez fuircsa, mert letiltottam, a böngészőt újraindítottam, és akkor sem volt elérhető.
2014. júl. 1. 04:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!