Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szerintetek egy egyszerű...

Szerintetek egy egyszerű point and click játékot ( pl Broken Sword 1) létre tudnák hozni kitartó munkával?

Figyelt kérdés
Annyira nem lehet nehéz, programot már találtam hozzá és nem tűnik bonyolultnak. Természetesen különböző nehéz feladványokat nem tudnák létre hozni mert nem tudom hogyan kell. Csak ilyen mászkálós keresgélős játékra gondoltam vagy mint pl a Syberia, csak egyszerű grafikával.
2014. jún. 27. 11:44
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát attól függ miben-hogyan és milyen tudásod van hozzá.

Én flashben csinálnám, mert grafikailag abban sokkal könnyebb dolgozni, és néhány action script-el megoldható lehet az egész.

2014. jún. 27. 11:55
 2/9 A kérdező kommentje:
Hogy érted azt, hogy flash-ben? Az valami program?
2014. jún. 27. 12:03
 3/9 anonim ***** válasza:

Húha :) azt hiszem így nehéz lesz...

Igen, Adobe Flash Professional.

Te amúgy miben akartál nekiállni? Ismersz valamilyen programozási nyelvet?

2014. jún. 27. 12:09
 4/9 A kérdező kommentje:
Jah Adobe flash player-re gondoltál. Kapcsoltam xD. Viszont abban nem tudom, hogy hogyan kell. Nehéz-e vele dolgozni?
2014. jún. 27. 12:10
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem flash PLAYER (az csak a megjelenítő). Flash professional!

Hát annyira nem, mintha C++-ban esnél neki, de tanulni kell ezt is, az biztos...

Viszont sok segédlet van hozzá a neten!

2014. jún. 27. 12:11
 6/9 A kérdező kommentje:
Én az adventure game studio-t gondoltam. Pascal-ban tanultam programozni.
2014. jún. 27. 12:12
 7/9 anonim ***** válasza:

Ezt nem ismerem, de lehet az ilyen típusú egyszerűen kivitelezhető vele. Így, hogy azért van némi ismereted (és nem azzal kell kezdened, hogy mi az a változó és típus) nem tűnik lehetetlen feladatnak! :)

Nézz még tutorialokat (úgy láttam van 1-2 az oldalon) és próbálkozz... sok sikert hozzá! :)

2014. jún. 27. 12:18
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszike a biztatást. Egyenlőre még ötletem sincs. Az előbb említett program azért jó mert ott csak előre megalkotott képeket kell össze raknod ( pl ember mozgása) és nem kell programozni ő helyetted beállít mindent.
2014. jún. 27. 12:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Lett valami a projectbol?
2020. okt. 26. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!