Macbookon az Office ugyanolyan mint egy Windows rendszerrel rendelkező számítógépen?
A kérdés adott. Hogyan fut rajta? Meg kell külön venni? Vannak játékok, amelyek futnak Macbookon? Távoli mód is megy egy Mac-en? Számítógép vásárlást tervezek olyan 300.000-350-ig, és nem tudom, hogyan döntsek. Megtetszett az OSX és szerintem elég jó, valamint az akkumulátorok a macbookoknak is igen jók, valamint a mostani windows-os számítógépem rengetegszer lefagyott, szerencsétlenkedett, felhasználó összeomlott, és rengeteg adat odaveszett. Mennyivel jobb/nem jobb egy OSX rendszer? Kevesebb, könnyebben irtható vírusok vannak egy Mac-en és hosszútávon jobb, vagy sem?
A szokásos windows-os programok, mint az office fut mac-en, ugyanúgy vagy pedig változtatásokkal? Adobe? Eddig még nem volt Mac-em, csak boltokban próbáltam ki és tetszik, a windows 8 pedig nekem kicsit fura. (Mostani operációs rendszerem windows7 ultimate)
Várom a válaszokat, véleményeket, tapasztalatokat! További szép napot! :)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Ui.: Jogtiszta, eredeti a windows 7-em.
Akkor azt mondjátok, hogy van office mac-re csak nem olyan mint windows-ra, kicsit talán gyengébb, de mac-re a saját apple-s programok is olyan jók? Kiterjesztések terén milyen? Windows is felismeri?
Pl: docx-t felismer ugyanúgy egy mac mint egy windows-os gép?
A kérdésem még a távoli funkcióval kapcsolatban van. Lehet használni mac-en is távoli asztalt? Mert az kulcsfontosságú lenne. :/
ma 10:57
Szövegértés??? Mutass már olyan vírust ami működik is és tényleg igazi veszélyt jelent. Na ugye?? Ilyen nincs. Néha vannak nevetséges vírusok, de azokat az Apple gyorsan "kiirtja"
iOS-re milyen vírus van ami működik?? Már megint baromságot írtál. Legfeljebb JB-kel lehet vírust benyalni. De az megintcsak nem alapállapot.
Mondjuk úgy, hogy az arány. 99.999% a wines, a maradék 1ezred százalékon meg osztozik a linux és az OSX.
Kérdező. A kiterjesztésnek semmi köze az oprendszerhez. Azt az adott programmal nyitod meg. Tedd fel a chrome-ot meg az MS office csomagját és nézd meg. Ugyanaz, mint az új office. Gyakorlatilag ocsmány, de az alap dolgokat tudja. Extrákra meg nem használom. Van külön natív OSX office is, meg még egy rakás más, ingyenes libre, google stb.
"A kérdésem még a távoli funkcióval kapcsolatban van. Lehet használni mac-en is távoli asztalt? Mert az kulcsfontosságú lenne. :/"
Persze. Szar is lenne, hogyha ilyen alap dolgot nem tudna. Gyakorlatilag jóval több a kényelmi funkció benne, mint a winben.
Azt nem tudom, hogy miért fagyott neked a win7, de nálam nem volt ilyen gond. Még játszottam is rajta. Végignyomtam pár játékot. Pl az Enemy Unknown-t. Sose fagyott le.
Én kb. 3 éve vettem mac-et, 27 inch iMac... A monitor fényes felületű... nagyon nem előnyös.
A rendszer 10.6-ig nagyon jó volt, aztán a 2011-es szériákon a 10.7 hónapokig szórakozott, a 10.8-ra való frissítés megette a rendszert, clean install kellett... utána sem volt tökéletes, de 10.9 után már aludni sem alszik el, és 10.10 alpha alatt sem...
Tehát ha egy gép már 2 éves, az öreg nekik és nem támogatják rendesen. Én miután az iOS 7 akadt még a 7.1 frissítés után is iPhone 4 alatt + a Mackel megcsinálták ezt a disznóságot váltottam Windows 8 PC-re és Windows Phone 8.1-es telefonra...
Szerintem egy jó Windows laptop/jól összerakott PC is jó tud lenni... adott esetben még jobb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!