Van egy gép amelyen xp van. Win 7 pro telepítőlemezzel le tudom formázni és felrakni rá a win 7-et?
"Van egy gép amelyen xp van. Win 7 pro telepítőlemezzel le tudom formázni és felrakni rá a win 7-et?"
Természetesen igen.
"Próbálkoztam de nem indul. Bejön a szöveg hogy "a folytatáshoz nyomjon meg egy billentyűt" de nem reagál a billentyűzetre. Továbblép és beadja az xp-t"
Ilyen általában akkor van ha USB -s a billentyűzet. Régebbi alaplapoknál előfordul, hogy nem kezelik natív módban az USB billentyűzetet esetleg külön BIOS opcióval kell engedélyezni (usb legacy support, usb keyboard support).
Persze van úgy, hogy ilyenkor a BIOS -ba se enged belépni.
Ha nem tudsz hozzáférni a BIOS -hoz, hogy bekapcsold a támogatást, javaslom kérj kölcsön egy ps/2 -es billentyűzetet valakitől a telepítés idejére vagy vegyél USB-->ps/2 átalakítót.
megpróbálom ps2 billentyűzettel.
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a segítségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!